Harjeu Andreea

Obiectiv: 1500 lei Donații: 2070 lei

Proiect:

Sterilizează, nu ucide!

Lev Tolstoi spunea candva ca cel mai fericit om este acela care face fericiti un numar cat mai mare de oameni. Cred cu tot sufletul meu ca menirea noastra pe Pamant este aceea de a ne bucura de viata, de a aduce bucurie celor din jur si de a-i ajuta pe cei ce au nevoie. Si cred ca orice gest, cat de marunt, poate schimba un destin. Sunt o mare iubitoare de animalute si de natura si pretuiesc enorm viata. Respect orice fiinta si stiu ca oricat de marunta ar fi ea, si ea face parte, alaturi de noi, din acest tot, numit Univers. Zi de zi vad pe strada animalute abandonate, ajunse acolo din lipsa de constientizare a oamenilor. Imi doresc foarte mult sa pot schimba aceasta stare de fapt si sunt convinsa ca orice pas, oricat de mic, poate ajuta. De aceea,cu mare bucurie in suflet am participat anul trecut la Brasov Heroes pentru a sustine cauza Asociatiei Milioane de Prieteni, venind din Bucuresti special pentru acest eveniment. Anul acesta imi doresc sa ma implic si mai mult si sa-i sustin pe acesti oameni frumosi, care salveaza vieti, care alina dureri si care dau speranta unor fiinte necuvantatoare, mai putin norocoase dar atat de minunate! Si astfel, cu toata daruirea mea am ales sa fiu Ambasadorul acestei cauze :)
Susține și tu

Organizator: