Colțul familiei

Yves Rocher

Clubul Yves Rocher susține comunitatea brașoveană participând la Brasov Heroes prin organizarea de activități pentru copii la Colțul Familiei.

Credem într-un stil de viață sănătos și susținem femeile care aleg să-și afirme feminitatea și grația în mișcare. Suntem alături de femeile curajoase și pline de energie care zâmbesc, fac ceea ce simt și aleg cu exigență tot ce e mai bun pentru ele și pentru cei dragi în fiecare zi.

Respectul pentru femei și natură, grija pentru femeile din viața noastră și promisiunea de a reda naturii ceea ce ea ne dăruiește în fiecare zi pentru frumusețe ne aduc împreună în acest eveniment. Propunem micutilor să planteze împreună cu noi flori și să își facă poze la peretele verde:-)

I Dance You este alături de Eroii Brașovului !

Duminică veți putea cunoaște echipa I Dance You în cadrul unui scurt atelier interactiv de conștientizare corporală.

Ne vom mișca, ne vom juca și vom socializa prin dans. Toată lumea este binevenită la atelier, indiferent de vârstă sau experiență în dans!

Și pentru că dansul se poate manifesta în multe feluri, I Dance You vă invită în cadrul Brașov Heroes să dansați în vânt baloane uriașe de săpun. Copiii cuminți vor primi și rețeta secretă pentru a le crea acasă. ;)

I Dance You este un proiect cultural al Asociației Kulturocop care încurajează și promovează dansul în toată diversitatea sa.

Acesta organizează ateliere de dans și performence-uri, susține dansatorii locali și conectează publicul local cu performerii.

I Dance You propune ateliere de dans contemporan și conștientizare corporală pe perioada verii atât pentru adulți cât și pentru copii.

Kinetic Plus

Ne dorim o comunitate sănătoasă și de aceea, pentru cel de-al patrulea an consecutiv, suntem alături de Eroii Brașovului în misiunea lor a schimba ceva în bine.

Cu mic, cu mare îi așteptăm pe toti participanții la cursa cu obstacole, să beneficieze de scurte sesiuni de masaj și kinetoterapie pentru relaxare și reenergizare.

Specialiștii noștri iubitori de miscare, vor pune în practică abilitățile lor pe durata evenimentului, în zona de relaxare special amenajată. Iar dacă ai nevoie de o intervenție terapeutică mai complexă sau de un program de recuperare prin miscare personalizat, te așteptăm la sediul nostru.

Serviciile noastre cuprind: kinetoterapie pentru copii și adulți, fizioterapie, gimnastică medicală pre și post natală, osteopatie, masaj, reflexoterapie, drenaj limfatic, elongaţii vertebrale mecanice și kinesiotaping.

Academia de masaj

"În timpul unui tratament manual atingi nu doar trupul, ci întreaga persoană: intelectul, spiritul și emoțiile acesteia".

În spiritul acestui principiu, cursanții și formatorii Academiei de masaj vor exemplifica prin sesiuni demonstrative beneficiile diferitelor terapii manuale.

Înființată în 2013, Academia de Masaj din Braşov este un centru de formare și perfecționare profesionalaă acreditat și licențiat de Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților (CNFPA), care propune o ofertă educațională modernă, cu accent pe abilitarea practică a tuturor celor interesați să profeseze ocupația de tehnician maseur sau să-și dezvolte continuu competențele specifice terapiilor manuale, la standarde calitative de nivel mondial.

Party-nation

Party-nation este constituit dintr-un grup de prieteni, diverşi ca aspect şi preocupări, dar, în mod cert, cu o pasiune comună: interacţiunea cu copiii, sub forma jocului organizat.

Fie că este în cadrul unei petreceri de adulţi, fie că este un eveniment destinat copiilor sau, pur şi simplu, fie că este nevoie ca cei mici să aibă activităţi ce urmăresc dezvoltarea aptitudinilor şi abilităţilor specifice vârstei, Party-nation vine cu o gamă diversificată de servicii: animaţie pentru copii cu personajele preferate, jocuri câmpeneşti, ateliere de creaţie și spectacole.

Happy Team Coresi

Echipa Happy Team Coresi este alături de eroii Brașovului și susține un stil de viață activ și sănătos.

Copiii se vor putea bucura la Zona de relaxare de Photo Booth și vor avea ocazia să își dezvolte creativitatea cu un atelier de făcut moriști, alături de animatorii noștri.

Asociația Culturală Artessentia

Asociația Culturală Artessentia, cu sediul în inima Șcheiului, își propune repunerea în valoare a patrimoniului cultural local prin atenționarea comunității asupra bogăției pe care o deține, prin grija păstrării memoriei naționale moștenite și aducerea sa în contemporan prin diverse manifestări artistice.

Lutul este un material folosit din cele mai vechi timpuri, care preia cu ușurință forma dorită, implicând tehnici foarte variate - amprentare, incizare, presare, modelare. Pe acestea le vom experimenta împreună în cadrul atelierului de la Colțul familiei, încercând să facem să răzbată spre noi semnele și simbolurile tradiționale cu încărcătura lor imensă.

Organizator:
  • Fundația Comunitară Brașov