Colțul familiei

Kinetic Plus

Ne dorim o comunitate sănătoasă și de aceea, pentru cel de-al patrulea an consecutiv, suntem alături de Eroii Brașovului în misiunea lor a schimba ceva în bine.

Cu mic, cu mare îi așteptăm pe toti participanții la cursa cu obstacole, să beneficieze de scurte sesiuni de masaj și kinetoterapie pentru relaxare și reenergizare.

Specialiștii noștri iubitori de miscare, vor pune în practică abilitățile lor pe durata evenimentului, în zona de relaxare special amenajată. Iar dacă ai nevoie de o intervenție terapeutică mai complexă sau de un program de recuperare prin miscare personalizat, te așteptăm la sediul nostru.

Serviciile noastre cuprind: kinetoterapie pentru copii și adulți, fizioterapie, gimnastică medicală pre și post natală, osteopatie, masaj, reflexoterapie, drenaj limfatic, elongaţii vertebrale mecanice și kinesiotaping.

Academia de masaj

"În timpul unui tratament manual atingi nu doar trupul, ci întreaga persoană: intelectul, spiritul și emoțiile acesteia".

În spiritul acestui principiu, cursanții și formatorii Academiei de masaj vor exemplifica prin sesiuni demonstrative beneficiile diferitelor terapii manuale.

Înființată în 2013, Academia de Masaj din Braşov este un centru de formare și perfecționare profesionalaă acreditat și licențiat de Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților (CNFPA), care propune o ofertă educațională modernă, cu accent pe abilitarea practică a tuturor celor interesați să profeseze ocupația de tehnician maseur sau să-și dezvolte continuu competențele specifice terapiilor manuale, la standarde calitative de nivel mondial.

Happy Team Coresi

Echipa Happy Team Coresi este alături de eroii Brașovului și susține un stil de viață activ și sănătos.

Copiii se vor putea bucura la Zona de relaxare de Photo Booth și vor avea ocazia să își dezvolte creativitatea cu un atelier de făcut moriști, alături de animatorii noștri.

Asociația Culturală Artessentia

Asociația Culturală Artessentia, cu sediul în inima Șcheiului, își propune repunerea în valoare a patrimoniului cultural local prin atenționarea comunității asupra bogăției pe care o deține, prin grija păstrării memoriei naționale moștenite și aducerea sa în contemporan prin diverse manifestări artistice.

Lutul este un material folosit din cele mai vechi timpuri, care preia cu ușurință forma dorită, implicând tehnici foarte variate - amprentare, incizare, presare, modelare. Pe acestea le vom experimenta împreună în cadrul atelierului de la Colțul familiei, încercând să facem să răzbată spre noi semnele și simbolurile tradiționale cu încărcătura lor imensă.

Cutia cu fericire

Cutia cu fericire se deschide pentru a darui o activitate plina de magie.
Tesutul la gherghef este un mestesug stravechi, vino si tu sa descoperi tainele acestei indeletniciri. Atelier cu donație la fața locului, începe de la ora 10.00.

Academia Heidi

Ioana Ifrose și Academia Heidi (cel mai mare centru de învățare din Brașov dedicat familiei) vă așteaptă duminică începând cu ora 10.00 la Atelierul de creație.
Împreună cu Ioana, copiii de toate vârstele, vor meșteri măști vesele care le vor reaminti de Brașov Heroes. Le vor putea purta și cu alte ocazii pentru a deveni oricând super eroi. Măștile colorate și cu sclipici le vor da mereu energia faptelor bune.
Vă așteptăm cu chef de joacă și de meșterit!

Superland

Descoperiți Superland și creați experiențe memorabile împreună! Explorați nenumărate atracții, bucurați-vă de o după amiază în familie în natură! Îmbarcați-vă într-o călătorie fascinantă și împărtășiți momente speciale împreună!
Vă așteptă în zona de familie cu gonflabile.

Ora0

Aici visezi, aici inspiri revelatie si expiri creatie! Aici inveti, aici procreezi arta in toate sensurile, de jos in sus, de pe dos pe fata, de la rosu la negru, de la umbra la lumina, de la dedesubt la deasupra! Aici incepe totul!
Te așteptăm să experimentezi.

Baby Parking și Party Nation

Party-nation este constituit dintr-un grup de prieteni, diverşi ca aspect şi preocupări, dar, în mod cert, cu o pasiune comună: interacţiunea cu copiii, sub forma jocului organizat.
Fie că este în cadrul unei petreceri de adulţi, fie că este un eveniment destinat copiilor sau, pur şi simplu, fie că este nevoie ca cei mici să aibă activităţi ce urmăresc dezvoltarea aptitudinilor şi abilităţilor specifice vârstei, Party-nation vă stă la dispoziţie cu o gama diversificată de servicii.
Activităţile sunt perfect adaptate categoriilor de interes şi sunt în prealabil agreate cu solicitantul.
Hai să testezi la colțul de familie!

Organizator:
  • Fundația Comunitară Brașov