Conceptul evenimentului

BRAȘOV HEROES reprezintă un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitatea locală, realizat  în cadrul unei curse cu obstacole.

Cum funcționează?

Organizaţiile locale propun cauze, iar alergătorii care vor să se înscrie la cursă aleg o cauză pe care o susţin cu 50% din taxa de participare şi mobilizarea prietenilor care pot să doneze pentru același proiect.

Care sunt rezultatele Braşov Heroes ?

În cele 3 ediţii Braşov Heroes, am strâns fonduri şi am acordat finanţări în valoare de 117,000 de lei pentru 35 de proiecte locale. Cu aceste fonduri se desfășoară în Brașov programe de terapie pentru copii cu autism, opționale gratuite de educație de arhitectură, campanii de sterilizare a câinilor fără stăpân. Tineri ieșiți din centrul de plasament învăță să facă față vieții de zi cu zi, copii proveniți din medii defavorizate au un loc al lor pe care să-l numească "acasă", actori cu nasuri colorate împrăştie zâmbete și desene pe culoarele a două spitale din Braşov. Mai multe detalii despre proiectele susţinute în ediţia trecută, poţi citi aici

Cum mă pot implica?

Inscrie-te ca voluntar

Inscrie-te ca alergător