Compania APEX GROUP dublează donațiile oferite de persoane fizice cauzelor înscrise la Brasov Heroes 2016 în limita a 5000 de lei, în perioada 25.04.2016 - 15 mai 2016.

Condițiile de dublare a donațiilor:

- donație individuală (și nu realizată de o companie în termenii unui contract de sponsorizare)
- donație înscrisă pe site și onorată în perioada 25 aprilie - 15 mai (dublarea se face după onorarea donației și nu pe baza promisiunii făcute pe site)*
- fondurile rămase vor fi făcute publice periodic pe pagina de FB Brasov Heroes şi pe site
- taxele de alergare nu sunt luate în considerare la această dublare
- se aplică procentul de 15%, ca la toate donaţiile

*în funcție de atingerea limitei plafonului existent, perioada menționată se poate scurta.

APEX GROUP company offers a matching fund of 5000 lei for donations given by individuals between 25th of April and 15th of May 2016.

Matching conditions for your donation:

- individual donation
- donation is stated on the website and paid between April 25th and May 15th 2016 (we only match the paid donations)*
- the amount of the remaining funds will be made public regularly Brasov Heroes FB page and website.
- running fares are not matched
- a 15% charge is applied to every donation
* This period may be shortened if the total amount is reached earlier.

RON
Suma ramasa

RON
Buget

Donează acum

Acest formular reprezintă un angajament de plată. Pentru buna desfășurare a evenimentului, mă angajez să fac plata contribuției mele până la 12 iunie 2016. Prin completarea prezentului formular sunt de acord cu Regulamentul Brașov Heroes și cu reținerea a 15% din suma cu care susțin alergătorul/cauza, pentru acoperirea costurilor de monitorizare a fondurilor strânse la Braşov Heroes* Datele de contact sunt păstrate strict pentru uzul intern al organizatorilor și al organizației susținute şi nu vor fi  transmise unei terțe părți fără acordul dumneavoastră. * Fundaţia Comunitară Braşov solicită cauzelor care strâng fonduri la Braşov Heroes o raportare financiară care detaliază felul în care au cheltuit sumele primite de la donatori. În decursul a cel mult un an de la momentul donaţie, donatorii vor primi informaţii referitoare la rezultatele proiectului/cauzei pe care au susţinut-o. This form represents a payment commitment. For the well being of the event, I will make the payment until June the 12th, 2016. By filling in this form, I agree with the statute of Brasov Heroes event and with the withdraw of 15% from the donation I made, in order to cover the monitoring costs of the funds gathered through Brasov Heroes. * The contact data are kept confidential for internal use of the organizers and the supported organization and will not be transferred to a third party without your approval. * Brasov Community Foundation asks for a financial rapport from the organizations who gather funds through Brasov Heroes, which contains information about the way the money from the donors were spent. In less than a year since the donations have been made, the donors will receive the information regarding the results of the project/the cause they supported.

Organizator:
  • Fundația Comunitară Brașov