Ești erou de Brașov!

Știm cât de mult contează pentru beneficiarii cauzelor înscrise fiecare gest de Bine al tău! Noi îți mulțumim și, dacă ne permiți să le transmitem datele tale, știm că și minunații oameni din organizații așteaptă cu bucurie să afle despre eroul lor de Brașov.

Acest formular reprezintă un angajament de plată. Pentru buna desfășurare a evenimentului, mă angajez să fac plata contribuției mele până în ziua evenimentului. Prin completarea prezentului formular sunt de acord cu Regulamentul Brașov Heroes și cu reținerea a 10% din suma cu care susțin proiectul, pentru acoperirea costurilor de organizare a campaniei de fundraising și de monitorizare a foondurilor acordate prin Braşov Heroes* Datele de contact sunt păstrate strict pentru uzul intern al organizatorilor şi nu vor fi transmise unei terțe părți fără acordul dumneavoastră. * Fundaţia Comunitară Braşov solicită cauzelor care strâng fonduri la Braşov Heroes o raportare financiară care detaliază felul în care au cheltuit sumele primite de la donatori. În decursul a cel mult un an de la momentul donaţie, donatorii vor primi informaţii referitoare la rezultatele proiectului/cauzei pe care au susţinut-o.

Fundația Comunitară Brașov

Game World