Ediția a șaptea

Timp de 6 ediții am strâns în jurul Brașov Heroes peste 8.500 de oameni care au alergat, au susținut și au donat peste 480.000 lei pentru 71 de proiecte din comunitate. Pe parcursul celor 6 ani peste 650 de oameni s-au implicat în organizare ca voluntari, simpatizanți sau parteneri. Toți aceștia s-au unit cu sens comun: bucuria de a fi parte dintr-o mișcare colectivă a binelui, pentru comunitate.

Având în vedere tot contextul global și restricțiile legale impuse odată cu declararea stării de urgență pe teritoriul României, ediția a VII-a Brașov Heroes – cursa cu obstacole a comunității se va amâna pentru o dată ulterioară pe care o vom comunica în timp util. Să ne revedem cu bine! Brașovul devine pregătit și datorită vouă!

Doar împreună putem reuși să facem față crizei. Pentru susținerea apelului de urgență Brașovul Pregătit, te rugăm donează aici: https://brasovulpregatit.fundatiacomunitarabrasov.ro/

#fundatiacomunitarabrasov #brasovulpregatit #share #comunitate #brasovsolidar #brasovinsiguranta

Organizator:
  •   Fundația Comunitară Brașov