Organizatori

Eveniment organizat de Fundația Comunitară Brașov, alături de Asociația Floare de Colț și MTB Carpathians Trails. Cu sprijin din partea Primăriei Brașov.

Fundația Comunitară Brașov

Avem viziunea de a construi în Brașov o fundație care, prin activitatea sa, contribuie la o comunitate puternică, unită și generoasă, care își pune în practică ideile pentru bucuria de a trăi împreună.

Misiunea noastră este aceea de a mobiliza energia oamenilor în acte de dăruire, prin crearea unei punți de legatură între resursele locale și nevoile comunității brașovene.

La nivel strategic, ne dorim să acordăm finanțări în mod transparent, câștigând încrederea donatorilor şi a comunităţii, să încurajăm filantropia și implicarea companiilor în comunitate, să cunoaştem şi să ne conectăm la nevoile comunităţii.

Fundaţiile comunitare ajută comunităţile să îşi folosească resursele pentru a se dezvolta și pentru a crește impactul donaţiilor în comunitate.

Asociaţia este înfiinţată de trei tineri braşoveni iubitori de natură şi mişcare în aer liber.

Scopul acestei asociaţii îl constituie promovarea şi dezvoltarea activităţilor turistice recreaţionale responsabile, prin parcurgerea de trasee montane.

Prin participarea la acest proiect, asociaţia doreşte să sprijine iniţiativa organizării evenimentului Braşov Heroes, interesul fiind de a sprijini comunitatea braşoveană şi de a promova beneficiile mişcării într-un cadru natural deosebit.

Asociația Floare de Colț

De 18 ani ne ocupăm de evenimente sportive atât pentru profesionișiti cât şi pentru cei mai puţin experimentaţi. Toate evenimetele aflate sub egida Floare de colţ Braşov sunt formate din probe sportive de orientare turistică, alergare, alpinism, mers pe bicicletă şi muzica împătimiţilor iubitori de munte – folk.

Suntem un grup de iubitori de natură şi organizăm printre altele şi ecologizări ale traseelor montane din împrejurimile Brașovului. Alături de noi primim voluntari de la cele mai fragede vârste până la cele mai cu experienţă.

Colaborarea în organizarea Braşov Heroes este, ca de fiecare dată, o provocare pentru noi şi vă aşteptam cu cele mai frumoase probe de alergare cu obstacole.

Hai împreună cu noi să promovăm mişcarea în aer liber şi voluntariatul ca formă de ajutor pentru toţi cei care au nevoie!

Organizator:
  • Fundația Comunitară Brașov