Brasov Heroes

Sâmbătă, 9 iunie te aşteptăm să ridici kitul de participare de la Coresi Shopping Center între orele 14.00 şi 20.00.

Ridicarea anticipată a kitului de participare te ajută să eviţi aglomeraţia din ziua evenimentului şi să te poţi concentra pe încălzire şi cursă.

Kitul de participare conține numărul de concurs, chip-ul de cronometrare, vouchere cu reduceri şi surprize de la partenerii evenimentului. În ziua evenimentului, alergătorii vor mai primi medalii cu valorile Brasov Heroes.

Kit-ul se predă în baza declaratiei pe proprie răspundere (semnate și ștampilate) şi a cărţii de identitate.

În cazul echipelor, un membru poate ridica kitul pentru toată echipa în baza unei declaraţii completate şi semnate de fiecare membru și o copie după cartea de identitate a fiecarui membru al echipei.

În cazul familiilor, un membru poate ridica kitul pentru toată familia în baza unei declaraţii completate şi semnate de fiecare adult participant și o copie după cartea de identitate.

Declaraţia pe proprie răspundere o poţi descărca de aici

Duminică, 10 iunie, te așteptăm în Zona de Agrement Noua, între orele 08.30 - 15.00, să alergi, să depăşeşti obstacole şi să ne arăţi alura de Erou.
Noi vom fi cu aparatele de fotografiat pregătite să nu ratăm momentul.

Program:

08.30 - 10.00 Ridicarea kitului
10.15 - 10.30 Încălzirea pentru cursele individuale
10.30 - 10.40 Încălzirea pentru cursa familiei
10:45 - 10.55 Şedinţa tehnică
11:00 Start cursa lungă individual și echipe
11:10 Start cursa scurtă individual și echipe
11:20 Start cursa de familie
12:45-13.00 Momentul de premiere pentru familii
13:15 -13.30 Premierea pentru cursele individuale şi de echipă
14:00 Încheierea evenimentului

Programul poate suferi modificări până în ziua evenimentului, aşa că te rugăm să revii pe acestă pagină înainte de ziua desfăşurării evenimentului.

Colţul de relaxare

Colțul de relaxare cuprinde evenimente conexe cursei cu obstacole, adresat atât celor care nu participă la alergare cât și eroilor înscriși în cursă.
Le mulțumim partenerilor care vor umple cu bucurie și activități Coltul de relaxare, astfel:

Academia de masaj

Iubim lumea terapiilor manuale şi dorim să împărtăşim acest lucru cu cât mai mulţi dintre voi.
Pentru că ştim cât de important este să ai sprijinul adecvat în a învăţa lucruri care te pasionează, ne-am propus să împărtăşim cunoştinţele acumulate de-a lungul anilor de experienţă practică şi să ghidăm corect viitorii terapeuţi maseuri la începutul drumului lor profesional.
Facem asta cu dăruire din 2013, iar pe 12 iunie la Braşov Heroes îi invităm pe toţi cei interesaţi la o scurtă introducere în minunata lume a masajului, în cadrul unui workshop gratuit de masaj începând cu ora 12.
Vă rugăm să vă înscrieţi din timp pentru că locurile sunt limitate. Pentru mai multe detalii puteţi accesa pagina noastră: www.academiademasaj.ro

Kinetic Plus

Suntem alături de Eroii Brasovului pentru al treilea an consecutiv şi că de fiecare dată ne aşteptam să vă simţiţi bine alături de noi.
Duminica aceasta suntem prezenţi în zona de relaxare special amenajata pentru a oferi participanţilor istoviţi un moment de relaxare şi de reîmprospătare a forţelor prin diferite tratamente terapeutice de kinetoterapie şi masaj ; şi cei mici sunt invitaţi la relaxare şi energizare prin jocuri distractive.
Pentru cei care încă nu ne cunosc, menţionăm că avem o experienţă de peste 10 ani în domeniul kinetoterapiei şi terapiilor manuale şi venim în întâmpinarea tuturor persoanelor care îşi doresc un plus de sănătate, cu o gamă variată de programe terapeutice personalizate: kinetoterapie pentru copii şi adulţi, fizioterapie, gimnastică pre şi post natală, osteopatie, masaj, reflexoterapie, drenaj limfatic, elongaţii vertebrale mecanice, kinesiotaping, servicii psihologice – consiliere şi psihoterapie individuală, şedinţe de dezvoltare personală.
Vă invităm la sediul nostru din stradă Ion Raţiu nr.2 (în apropiere de Opera Braşov) pentru a redobândi starea de bine şi pentru a vă bucura de o viaţă activă!
Pentru mai multe detalii despre activitatea noastră puteţi vizita site-au nostru: www.kineticplus.ro

Stați pe aproape, informatiile despre Coltul de Relaxare sunt in curs de actualizare

Organizator:
  • Fundația Comunitară Brașov