Bonis Alina

Obiectiv: 2000 de lei lei Donații: 1021.5 lei

Proiect:

Mama, erou în cursa familiei

Sa fii MAMA este o provocare chiar si atunci cand ai un partener si parinti care te sprijina. Cand esti o MAMA SINGURA, si toata viata ti-ai petrecut-o intr-un centru de plasament, este o lupta pentru supravietuire. Aceste mame, care nu au fost inconjurate de dragostea parinteasca si nu au avut vreun model, sunt puse in situatii pe care noi, cei norocosi, nu ni le putem imagina: trebuie sa traiasca cu foarte putini bani, care nu ajung nici pentru strictul necesar; cand copiii sunt bolnavi, nu au cu cine sa ii lase pentru a fugi la farmacie dupa medicamente; nu au cui sa se planga si nu au cu cine sa se bucure; nici timp nu au si nici gija de ele si, intr-o zi, nici putere sa mearga mai departe... si copiii lor pot sa ajunga in centrul de plasament ... Pentru toate acestea, cred ca proiectul Asociaţiei de Servicii Sociale SCUT “Mama, erou în cursa familiei” este foarte important iar reusita acestui proiect inseamna schimbarea in bine a vietii acestor mame si a copiilor lor. Se spune : “salvand o viata, salvezi o lume”. Haideti sa facem impreuna acest lucru si sa traim intr-o lume mai buna!
Susține și tu

Organizator: