#reconectare

Alina Ariton

Asociația Care for Dogs

Suma strânsă: 8261.8 RON

Tinerețe fără bătrânețe și viață fără căței bătrâni abandonați

Ce zici? Ar putea fi titlul unui articol pe care l-ai citi cu coada-ntre picioare sau cu sufletul la gură? Salut! Numele meu este Alina Ariton. În cazul în care simți nevoia să-mi răspunzi la întrebare și vrei să mi te adresezi în mod direct. Mă găsești pe facebook sau pe insta și cu siguranță voi fi prezentă și pe 12 septembrie la Lacul Noua la ediția cu numărul 8 Brașov Heroes în calitate de ambasador și susținător al cauzei Care for Dogs. A treia oară, mai exact. Ha-mi permiți să mă prezint?

Sunt o Zână de 41 de ani, pasionată de cuvinte, căței, culori, călătorii, design, muzică, socializare, haine, natură. La job, conduc o agenție de comunicare. Acasă, sunt condusă de doi căței. Joy, un exemplar de yorkshire încăpățânat de mișto în vârstă de 11 ani și Funky, fiul domnului Joy mai devreme menționat, un alt exemplar atât de frumos de-ți vine și ție să latri când te uiți la el. Are 8 ani în pașaportul lui, dar în rest se HAMpoartă ca și cum nu ar trece anii peste el. Nu știu alții cum sunt, dar eu îmi tratez cățeii ca pe niște membri de familie cu drepturi egale și nu mi-ar trece prin cap nicio secundă să-i abandonez la bătrânețe. Trăiesc alături de ei fiecare etapă a vieții și le diger în mod natural, cu bune și cu rele. O relație de prietenie nu înseamnă numai lapte și miere, nici când povestim despre relații de iubire, de prietenie cu oameni, nici când povestim despre animale. Este vorba despre acceptare și susținere în ambele cazuri. Și momentele de fericire, dar și cele cu tristețe și probleme ne fac mai puternici și ne leagă relațiile, chiar și cu prietenii noștri necuvântători. Eu sunt genul care-și coase bluza preferată atunci când se destramă și nu o aruncă pentru alta nouă, chiar dacă trăim în secolul vitezei și al consumatorismului. Poate și de asta mi-a dat cu freeze declarația Deliei de la Care for Dogs despre faptul că se abandonează din ce în ce mai mulți câini bătrâni în comunitatea noastră. Păi cum vine asta?

Avem și noi suflete în corpurile astea sau am devenit niște roboți mereu pe fugă care nu pot accepta că și bătrânețea este o etapă care merită trăită alături de familie, prieteni, animalele de companie și ce-o mai fi prin curtea noastră fără să mai simțim emoțiile atașamentului? Îmi place să cred că mai există și alți oameni ca mine, ca Delia, ca voluntarii din adăpost, ca cei care organizează și susțin cauzele evenimentului caritabil Brașov Heroes menit să susțină și să schimbe destine și vieți din comunitatea noastră.

Tu ai citit ce povestește Delia, eroina care conduce și se implică trup și suflet în fiecare zi pentru a oferi șansa la viață, îngrijire și iubire sufletelor pufoase din județul Brașov?... Se abandonează mai mult decât putem salva. Și câinii bătrâni au nevoie de dragoste, tratamente și magie. Un loc numit Geriatrie!

Cum putem schimba acest lucru? #ÎMPREUNĂ! Cu ajutorul fiecărui iubitor de viață și de animale din Brașov. Dacă rămânem doar în zona de a comenta, nu se va întâmpla nimic de la sine. ACUM e momentul ideal de a face ceva. Cum? Prin donații făcute pentru cauza Care for dogs, prin prezența ta alături de alți oameni faini ca și tine din cercul tău de prieteni, vecini, colegi de muncă pentru a le oferi și câinilor din comunitatea noastră șansa la bătrânețe, șansa la viață. Susținerea acestei cauze ne poate demonstra nouă, tuturor că doar #ÎMPREUNĂ TOTUL VA FI BINE și că și bătrânețea poate fi o etapă frumoasă din viața noastră și a celor din jur. ACUM ai șansa să arăți CĂ-ȚI PASĂ și să-i inspiri și pe cei din jurul tău.

Câinii bătrâni au nevoie de dragoste, tratamente și magie. Un loc numit Geriatrie! Ai reținut?

HAMmersi pentru că ai ajuns până la finalul textului și aștept să facem lucruri mărețe #ÎMPREUNĂ!