ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #9


4 Septembrie 2022 - Lacul NouaAlexandra Anghel


Grupul Civic Casa Bună Sânpetru & Asociația BertaLand

E nevoie de un sat să crești un copil!

Obiectiv: 3000 RON
Suma strânsă: 1305 RON
Susținători: 11

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Sunt Alexandra și îmi place să cred că sunt convingătoare. Recunosc: am fost și încurajată de-a lungul timpului să cred asta. Îmi amintesc că un prieten mi-a spus că nu mai știe pe nimeni să poată fi atât de insistent și totuși să nu devină enervant. Faptul că doar spuneam anumite lucruri din suflet și obțineam ceea ce doream mi-a întărit această convingere, cum că aș fi convingătoare. Și pentru că sunt insistentă, cum tocmai am stabilit, revin prin a vă spune iar despre un proiect de suflet, pentru suflete, Bertaland. Acum au sediu!!! Nu aveam niciun dubiu că se va întâmpla asta, dar tot mă bucur tare de tot pentru Laura Bercean și mai ales pentru toți cei care vor trece pragul acestei case, acestui "acasă”.

Proiectul “E nevoie de un sat să crești un copil”, înscris la Brașov Heroes, este o colaborare dintre BertaLand și Casa Bună Sânpetru și caută ambasadori. Obișnuiam să glumesc acum câțiva ani că sunt celebră online, iar acum îmi puteți gâdila puțin orgoliul ajutându-mă să strângem câțiva bănuți pentru acest proiect frumos, ca să mă simt și eu ambasador demn de acest nume. Dacă rezonați cu acest proiect, o sumă cât de mică este binevenită, pentru că puțin cu puțin se face mult.

Am decis să fac asta pentru că de când am făcut voluntariat (unde am și cunoscut-o pe Laura) am înțeles că binele nu trebuie făcut în șoaptă, iar a vorbi despre asta nu îl face să-și piardă din intensitate și nici nu e laudă, ci puterea exemplului chiar inspiră.

Vă mulțumesc! Încep prin a dona eu! :)
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Coordonator Comunicare
Anca Gânscă
anca@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0732 161 729

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM
PARTENERI GOLD


PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE


SUSȚINĂTORI
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI