Andreea Graur

Ajungem Mari Brașov - Asociația Lindenfeld

ÎMPREUNĂ AJUNGEM MARI

Sunt voluntar Ajungem Mari de mai bine de trei ani minunați, trei ani cu multe învățăminte și lecții de viața. Ajungem Mari este un proiect educațional dedicat copiilor din centrele de plasament, care își propune să reducă trauma apărută în urma instituționalizării, a abandonului și a separării de familiile acestora. Am intrat în această comunitate, inițial din frustrare pentru toate lucrurile care nu prea merg bine în jurul nostru. Am rams în această comunitate datorită copiilor minunați pe care i-am întâlnit. Cum să nu rămâi când primești înapoi înzecit din ceea ce oferi? Lucrurile și stările se schimbă pe parcurs, e ca un carusel de emoții… la început aripi și avânt pentru schimbarea lumii, apoi te mai lovești de reguli și sistem, te mai frustrezi…apoi te educi: înveți că orice mic pas pentru tine, este unul uriaș pentru copii, înveți că cel mai important pentru ei este să fii acolo, să îi asculți, să-i susții și să le dai încredere. Accepți în cele din urmă că pentru mulți dintre ei, sistemul, este de fapt o nouă șansă. Copiii aceștia ne-au dovedit că susținuți și încurajați în permanență, pot avea rezultate fantastice. Prin participarea la Brașov Heroes, ne propunem să strângem fonduri care să ne ajute să-i susținem în continuare prin ședințe de terapie pe termen mediu și lung, cursuri vocaționale, activități sportive, ateliere educative, diverse ieșiri și excursii în afara centrului. Îi încurajez pe cât mai mulți dintre brașoveni să se înscrie la curse sau să ne susțină proiectul prin donații. Prin gestul nostru, îi sprijinim pe copii și tineri să ajungă adulți responsabili, independenți și pregătiți pentru ieșirea din sistem! Mulțumim tuturor pentru susținere!

PARTENERI BRONZE