ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaAndreea Tătaru


ADDIP

Educația - cheia reușitei

Obiectiv: 1000 RON
Suma strânsă: 600 RON
Susținători: 5

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Acest proiect a atins un subiect care este în vizorul carierei mele profesionale, fiind om de resurse umane și intervievând sute sau dacă nu mii de candidați pentru roluri și industrii diferite. Este educația importantă? Și dacă da, cât de importantă este și de ce? Pentru că educația la orice nivel îți dezvoltă abilitățile interpersonale, comunicarea, te învață să lucrezi în echipă, să gestionezi conflicte, îți deschide noi orizonturi către o profesie, către drumul pe care îl vei alege în cariera ta. Te ajută să îți gestionezi timpul, termenele limită, până și resursele financiare. Toate aceste învățături se reflectă și în angajatul care vei deveni la un moment dat.

Aș vrea să transmit fetelor care fac parte din proiect, precum și adolescenților următorul mesaj: Nu uita că cea mai bună investiție este în tine și în continua ta dezvoltare, nu neglija studiile și nu te opri din învățat indiferent de vârstă.

Vă invit să susținem împreună această cauză, fiind un subiect parcă din ce în ce mai des întâlnit printre adolescenți. Îmi doresc să avem un impact asupra modului în care aceste 15 adolescente privesc viitorul lor bazat pe educație și dezvoltarea abilităților necesare integrării în lumea adulților.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE 2022

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM 2022
PARTENERI GOLD 2022


PARTENERI SILVER 2022


PARTENERI BRONZE 2022


SUSȚINĂTORI 2022
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI