ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaAtena Diac


Grupul Civic Casa Bună Sânpetru & Asociația BertaLand

E nevoie de un sat să crești un copil!

Obiectiv: 4000 RON
Suma strânsă: 891 RON
Susținători: 8

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


O cunosc pe Laura de o viață și îmbrățișez cu drag onoarea de a fi ambasador nu al proiectului, ci al visului ei. Sunt și “nașa” Bertaland, întrucât am găsit numele perfect - Bertalan este numele tatălui Laurei iar D vine de la Dream.

Laura face bine de mult timp, Laura strânge bani și îl duce pe Matei, bolnav de autism, în Viena la operație de autotransplant de celule stem!!! Laura urcă în trenurile de copii ucraineni refugiați cu produse care să le mai descleșteze gheara fricii din gât, Laura are grijă de familii nevoiașe, face meditații pe pietonală în Răcădău cu copiii de etnie romă, face rost de medicamente de negăsit, ajută copiii de la Așezământul din Rădăuți, îngrijește și găsește adăpost animalelor etc.
Și toate acestea cu o energie inimaginabilă și o determinare neobosită și mai ales fără prea multe resurse, fără măcar un spațiu.

Ca să vedeți minunăția în ansamblul ei, visul Bertaland, în forma lui finală, este un loc în care bătrânii singuri, copiii mai puțin norocoși și animalele abandonate trăiesc armonios laolaltă și sunt terapie unul pentru celălalt.

Iar proiectul înscris la Brașov Heroes pune fundația acestui vis : împreună cu Casa Bună Sânpetru închiriază un sediu permanent unde copiii și seniorii pot veni în orice zi a săptămânii pentru a participa la activități, a învăța, a face excursii, a lua masa împreună, a face sport etc.

Cred în proiectul “E nevoie de un sat să crești un copil” și vă invit pe fiecare să fiți eroi, donând sau alergând, și să transformați visul în realitate!
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE 2022

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM 2022
PARTENERI GOLD 2022


PARTENERI SILVER 2022


PARTENERI BRONZE 2022


SUSȚINĂTORI 2022
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI