ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaNicolae Bianca și Macaru Iulia


Asociația Casa Bună Sânpetru

Este nevoie de un sat întreg ca să crești un copil!

Obiectiv: 2500 RON
Suma strânsă: 165 RON
Susținători: 2

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


De ce vrem să fim ambasadori?

Numele noastre sunt Nicolae Bianca și Macaru Iulia, dar pentru niște suflete minunate suntem doamna Bianca și doamna Iulia. Aceste suflete despre care vă vorbim sunt copiii de la Casa Bună Sânpetru. Venite inițial pentru un stagiu de practică, noi fiind studente la Facultatea de Psihologie, nu ne-am gândit că ne-am putea atașa de acești copii. Cu toate acestea, ni s-a atras atenția de la început (,,Acești copiii creează dependență!”). Și uită-ne după aproape un an, în care vorbele de la început s-au adeverit! Copiii de la Casa Bună au devenit prietenii, elevii și ,,dependența” noastră. Pe lângă aceștia, voluntarii ne-au ajutat atât de mult și am învățat lucruri prețioase de la ei, cum să fii mai bun, cum să zâmbești când poate nu ești în cea mai bună formă, cum să oferi celorlalți din puținul tău!

Se spune că ,,ochii sunt oglinda sufletului”, lucru complet adevărat în cazul sufletelor de la Casa Bună Sânpetru. Ochii lor transmit entuziasmul cu care vin la ore, fericirea să revadă voluntarii și mai ales speranța că în final, toate visele lor se vor îndeplini.

Acești copiii minunați merită tot ce este mai bun, dar au nevoie de un model, iar TU poți fi acel model! Ajută-i alături de noi să învețe, să vadă lucrurile frumoase din lume. Oferă-le această șansă! Haideți să construim împreună ,,scara” pe care acești copiii să poată urca și vedea ce le poate oferi lumea dincolo de aspectele negative, pe care din păcate le-au văzut la o vârstă fragedă (PS: Scara are nevoie de trepte, așa că e nevoie de o muncă suplimentară! ).
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Support team
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE

SUSȚINĂTORI

FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails