ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaCătălina Agafiței


Ajungem Mari Brașov - Asociația Lindenfeld

ÎMPREUNĂ AJUNGEM MARI

Obiectiv: 5000 RON
Suma strânsă: 2575 RON
Susținători: 20

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Buna ție, suflet cald, care alegi să faci o faptă bună!

Eu sunt Cătălina, voluntar activ Ajungem Mari la Asociația Lindenfeld de vreo 3 ani și un zâmbet :) aproximativ.

De ce vreau să fiu ambasador? De nevoie. Din nevoia de mai bine, de mai mult, din nevoia de implicare și ajutor pe care vreau sa le ofer copiilor din centrele de plasament din comunitatea noastră.

În număr de peste 40 de voluntari mergem săptămânal în aceste centre pentru a susține numeroase activități educative, recreative și de dezvoltare personală atât de necesare lor. Continuitatea și constanța fiind esentiale aici, cu ajutorul tău reușim!

Poate unul din cele mai triste lucruri pe care le observ în jur este faptul că societatea se așteaptă de la ei să aibă un comportament cel puțin similar cu al oricărui copil/adolescent de aceeași vârstă dar crescut în sânul unei familii.

Copiii din centre sunt privați de iubire, de atenție, de acceptare, de înțelegere, de susținere, de încurajare, de îndrumare, de educație, de disciplină. "Te iubesc", "Te rog", "Iartă-mă", "Mama", "Am încredere în tine", "Poți mai mult"– cât de des le auzi? Cat de des le folosești?

Toate aceste lipsuri îi conduc încet dar sigur spre un comportament deviant, anxios, depresiv, agresiv, un comportament de înțeles în situația lor și totuși atât de neînțeles și judecat, de marea majoritate din jur.

Susține-ne și fii alături de noi, de ei! Merită un prezent mai bun. Merită un viitor mai bun!

Poate una dintre cele mai mari bucurii este atunci cand aud un copil cum râde, sau văd cum se luminează la față, cum scoate năsucul de sub carapace atunci când reușește un lucru, fie el cât de mărunt - despărțitul corect în silabe, legatul șireturilor, crearea unui mărțișor, a unui avion de hârtie - sau ceva mai însemnat - ducerea până la capăt a unui traseu de la Aventura Park, obținerea unei calificări, obținerea carnetului de conducere, admiterea la liceu, participarea la un recital de pian.

Energia cu care copiii mă încarcă mă face să vreau să le ofer și mai multe și să îi molipsesc și pe alții să-și dorească să se implice și să simtă și ei aceeași bucurie.

Faptele conteaza- alege sa te implici!

Donează sau aleargă alături de noi! Susține proiectul "Împreuna Ajungem Mari"!
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE 2022

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM 2022
PARTENERI GOLD 2022


PARTENERI SILVER 2022


PARTENERI BRONZE 2022


SUSȚINĂTORI 2022
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI