ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaDan Clein


Kastel

O masă caldă pentru toți

Obiectiv: 5000 RON
Suma strânsă: 315 RON
Susținători: 2

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


De când eram în clasa a II-a și am devenit pionier (1966) una dintre sarcinile pe care le aveam erau să îi ajutăm pe cei care se cam chinuiau cu școala! Unii din motive familiale, alții din cauza unei capacități de înțelegere reduse, iar alții pentru ca nu înțelegeau cât de importantă este școala pentru viitorul personal! Am început prin a-i ajuta la aritmetică și citit, și am ajuns la liceu să-i ajut la matematică și fizică, să treacă clasa sau să poată intra la facultate. Dintotdeauna am fost de părere că, dacă vrei să ajuți pe cineva, trebuie să-i înveți să se ajute singuri.

Kastel a avut inițiativa bună și frumoasă și a dezvoltat-o la nivel de organizație. Asta se cheamă o inițiativă win-win din care toți participanții câștigă. Mentorii pentru că ajutând pe alții își însușesc și mai bine conceptele și materia în sine și au mulțumirea de sine pentru că ajută societatea! Elevii care primesc ajutor învață materialul de bază dar și faptul că, ajutând pe alții să facă mai bine și să trăiască mai bine, e spre binele tuturor!

Din păcate asemenea inițiativă nu primește prea multe fonduri pentru că asta ar fi o recunoaștere că sistemul de învățământ nu funcționează cum ar trebui. Deci au nevoie de ajutor din afara sistemului. Aici apărem noi, cei care înțelegem situația și suntem gata să îi încurajăm să meargă mai departe și să crească numărul de participanți și condițiile de învățământ.

Vă invit să donați cât puteți pentru că aceasta o să ajute și mai mulți copii!
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE 2022

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM 2022
PARTENERI GOLD 2022


PARTENERI SILVER 2022


PARTENERI BRONZE 2022


SUSȚINĂTORI 2022
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI