Vlad și Eszter Cioacă - Echipa Faptelor Bune

ADDIP

Educația - cheia reușitei

Echipa Faptelor Bune este și anul acesta în cursa cu obstacole a comunității, susținând A.D.D.I.P.

Vlad: Continuitatea proiectelor începute, seriozitatea și implicarea copiilor și a profesioniștilor care au făcut parte din proiectul trecut m-au făcut să accept provocarea de anul acesta, de a fi ambasador A.D.D.I.P., în Echipa Faptelor Bune. Dezvoltarea acestor copii este foarte importantă iar accesul la timp de calitate, educație, experiențe diverse, cursuri de dezvoltare personală contribuie la creșterea calității vieții copiilor din centrele de plasament. Astfel de proiecte generează creșterea calității unei societăți și promovează valori sănătoase și de ce nu, modele de succes.
Fii alături de copiii din centrele de plasament și ajută-i să se dezvolte, căci educația este cheia reușitei!

Eszter: Anul acesta, am acceptat din nou provocarea de a fi ambasador alături de jumătatea mea mai bună pentru că ÎMPREUNĂ este mult mai frumos! Datorită succesului proiectului de anul trecut, în care, pur și simplu am luat parte la schimbările prin care fetele au trecut și am văzut cum au crescut, s-au deschis, au căpătat încredere în noi și în ele, a venit dorința de a susține din nou proiectul de anul acesta: ”Educația - cheia reușitei”. Lucrând de 9 ani cu copiii din centrele de plasament, pot spune cu mâna pe inimă că nimic nu îi face să crească și să se dezvolte într-un mod armonios mai mult ca dragostea, încurajarea, timpul calitativ și scoaterea lor din mediul în care trăiesc.
Tocmai de aceea este atât de important acest proiect, pentru că le oferă șansa la educație: să crească, să se dezvolte, să învețe lucruri noi, să își dezvolte anumite abilități, să vadă alte modele și exemple și să iasă din mediul în care trăiesc. Fără educație, șansele la o viață mai bună scad foarte mult! Fii parte din evoluția lor, susține astfel copiii din centrele de plasament, căci educația este cheia reușitei!

Vlad & Eszter: Susține-ne și fii alături de noi! Donează sau aleargă pentru proiectul: ”Educația - cheia reușitei” E.F.B.