Echipa Kreider

ADDIP

Educația - cheia reușitei

Obiectiv: 2000 RON

Vrem să fim ambasadori ADDIP pentru a ajuta ca proiectele pe care le au în minte să devină realitate. Iubim munca pe care cei de la ADDIP o fac pentru că ei reușesc cu adevărat să îi vadă pe copiii cu care lucrează. Dragostea pe care Dumnezeu o are față de orfani este una specială și observând cum lucrează cei de la ADDIP observăm și această dragoste pusă în inima lor care se reflectă în tot ce fac pentru acești copii. Ei recunosc că nevoile emoționale, sociale, mentale sunt nevoi de bază și prin activitățile pe care le fac caută să le împlinească.

Am cunoscut câteva dintre fetele cu care cei de la ADDIP lucrează și am putut observa impactul pe care îl au în viața lor. Referitor la proiectul Educația, cheia reușitei , în calitate de profesori putem spune că educația are puterea să schimbe traiectoria unei vieții și să dea încredere în forțele proprii. ADDIP este o componentă esențială în viața copiilor din centrele de plasament și au nevoie de sprijinul nostru. Donează și aleargă pentru educație.