ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaEchipa Pedi ☼☾☆


Caravana cu Medici - filiala Brașov

O secundă pentru viață

Obiectiv: 3000 RON
Suma strânsă: 1054 RON
Susținători: 10

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


După ce anul trecut am participat la numeroase ediții ale Caravanei cu Medici, ajungând în zonele rurale unde asistența medicală lipsește sau este greu accesibilă, unde alături de colegii noștri am făcut diferența pentru toți pacienții care ne-au vizitat în cabinetele improvizate, anul acesta ne-am propus să realizăm și mai multe lucruri!
Dorim instalarea unui defibrilator automat în Piața Sfatului. De ce? Deoarece defibrilatoarele automate externe sunt o modalitate ușoară și sigură prin care persoanele fără pregătire medicală pot interveni în cazul asistării unui stop cardio-respirator, scurtând considerabil timpul în care persoana afectată nu beneficiază de tratamentul corespunzător. Cu fiecare minut care trece până la defibrilare în cazul unui stop cardiorespirator, șansa de supraviețuire scade cu 7-10%.
În multe orașe din multe alte țări există defibrilatoare în piețe și alte locuri publice, iar noi ni le dorim în inima orașului nostru, în Piața Sfatului.
De asemenea, dorim să organizăm 10 cursuri de prim ajutor pentru copiii din județul Brașov, întrucât învățarea tehnicilor de prim ajutor este o abilitate de neprețuit.
Îi determină pe copii să devină mai conștienți de riscuri, îi ajută să învețe să se mențină în siguranță, și de a se ajuta pe ei înșiși sau pe alții dacă sunt implicați într-o urgență medicală. O asemenea instruire le-ar putea chiar salva viața.
Prietenia noastra s-a înfiripat la spital, animate de aceeași dorință de a face bine și de a ne trata cât mai bine pacienții, astfel implicarea împreună în Caravana cu Medici a venit ca cel mai firesc lucru. Suntem Betty, Luana și Flavia, medici pediatri și împreună dorim să schimbăm viețile copiilor!
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE 2022

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM 2022
PARTENERI GOLD 2022


PARTENERI SILVER 2022


PARTENERI BRONZE 2022


SUSȚINĂTORI 2022
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI