ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaGyuri Bodi


Asociația Nevăzătorilor din România - Filiala Brașov

Mișcare pentru nevăzători

Obiectiv: 2000 RON
Suma strânsă: 2084 RON
Susținători: 14

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


DE CE un optometrist a acceptat să fie ambasadorul Asociației Nevăzătorilor la Brașov Heroes?
Din pasiune pentru vedere ar fi răspunsul sincer. Care vedere, vei spune?!
Vederea importanței vederii!

Ne naștem cu daruri atât de prețioase și cu toate acestea, nu le prețuim la adevărata lor valoare și nu le acordăm atenția necesară decât atunci când se deteriorează sau suntem amenințați că le pierdem, din păcate.
Dar, te rog să nu mă crezi pe cuvânt. Închide ochii pentru un minut și încearcă să scrii un mesaj unui prieten sau încearcă să-ți faci o cafea. Două lucruri atât de simple și de banale pe care le faci zi de zi și pe care probabil te lauzi că le-ai putea face și cu ochii închiși. Când treci la practică... lucrurile nu ți se mai par la fel de banale cu ochii închiși, nu-i așa?
Acum că ai deschis ochii, îți poți imagina cum te-ai simți dacă ar trebui să mergi pe întuneric prin casă, sau pe stradă până la magazin să faci cumpărături, să mergi la întâlnire la o cafea fără să vezi cum e îmbrăcată sau cum arată prietena ta, să gătești fără să vezi ingredientele, să mănânci o prăjitură colorată și dichisită fără să poți asocia gustul cu aspectul vizual, să-ți cumperi haine noi fără să te poți admira în oglindă, să te uiți la copilul tău și să-ți imaginezi chipul lui doar prin descrierile celor din jur, să mergi la mare dar să nu te poți bucura de peisaj, ci doar de sunete?
Din pasiune pentru vedere, în calitate de optometrist, militez pentru prevenție și ochi sănătoși de 23 de ani.
Din pasiune pentru vedere, în calitate de ambasador al Asociației Nevăzătorilor la Brașov Heroes, începând de anul acesta, militez pentru conștientizarea importanței vederii și-n mod oficial și pentru conștientizarea importanței susținerii nevăzătorilor.
Dacă nu înțelegi cum poate fi viața fără vedere, nu înțelegi cât de valoros poate fi ajutorul tău pentru cei nevăzători.

Numele meu este Gyuri Bodi și în cei 14 ani, de când mi-am văzut visul cu ochii, acela de a avea propriul brand de optică - Best Optic - am văzut peste 30.000 de perechi de ochi cu aceeași pasiune, răbdare și dedicare pentru că-mi doresc o comunitate cu cât mai mulți ochi sănătoși, dar și o comunitate cu ochi fericiți. Și acum vorbesc despre comunitatea nevăzătorilor din Brașov, care fără ajutorul nostru, nu vor ști ce înseamnă expresia ochi fericiți.

Anul acesta, la Brașov Heroes, în calitate de ambasador al Asociației Nevăzătorilor din România, filiala Brașov am ca obiectiv strângerea fondurilor necesare pentru a construi o sală de gimnastică pentru nevăzători, în Policlinica Tractorul. Sub sloganul Mișcare pentru nevăzători, misiunea mea este să mișc împreună cu tine cât mai multe donații către această cauză.
Misiunea acestei săli de gimnastică este de a crește stima de sine a nevăzătorilor din comunitatea brașoveană. De a-i învăța să-și gestioneze mișcările, de a descoperi libertatea de mișcare și fără simțul vizual, de a învăța beneficiile socializării și de a descoperi și trăi emoția ochilor fericiți, chiar și pe întuneric.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE 2022

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM 2022
PARTENERI GOLD 2022


PARTENERI SILVER 2022


PARTENERI BRONZE 2022


SUSȚINĂTORI 2022
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI