ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaLaura Căpățână


Cvartetul Super Bunicilor

Super Bunici

Obiectiv: 1500 RON
Suma strânsă: 983 RON
Susținători: 9

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


“Nu mai pot. Mi-e tot mai greu.” Aud asta de la oameni în vârstă. O aud tot mai des. Sau o văd – pe stradă, la piață, în autobuz. Sunt atât de mulți seniori singuri, împovărați de griji zilnice. Și aș vrea să nu fie așa.

Și atunci fac exercițiul acesta: mă uit la ei și mă gândesc la o poză cu ei tineri și zâmbitori. Îmi imaginez cum petreceau cu prietenii, cum se aranjau ca să meargă la concert sau la teatru, cum puneau butoaie de murături pentru toată iarna sau cum ridicau zmeie cu copiii pe câmpii.
Automat îmi vin în minte imagini cu bunicii mei super-bunici. Îmi amintesc de drumețiile pe munte cu bunicul sau de cântecele bunicii și cremșnitul pe care îl făcea (era cel mai bun din lume). De cerceii ei asortați cu rochia elegantă și de rujul roșu, de pălăria bunicului pe care o purta cu mândrie. Erau super eroii mei.

Dar acum... ei nu mai sunt. Iar părinții și seniorii mei și ai noștri devin super eroii copiilor noștri. Doar că acești super eroi nu se simt mereu super eroi. Adesea sunt singuri, izolați, „rumegând“ același gânduri. Când, de fapt, ar ieși undeva să socializeze, să facă activități împreună cu alții, să se simtă apreciați. Dar nu au prea multe opțiuni. Și aici intervine proiectul SuperBunici.

Super Bunici e un proiect necesar - în toată țara. Bunicii noștri merită mai mult!
Sunt oamenii care ne-au crescut, ne-au pupat tălpițele de bebeluș, ne-au dus la școală și ne-au așteptat să venim din tabără. Sunt cei care au fost mereu acolo pentru noi – când am plâns, când am râs. Acum e rândul nostru să fim alături de ei.

Printr-o donație, Echipa Super Bunici poate organiza ateliere de pictură și dans pentru seniorii din Brașov. Așa că, vă rog, donați – cât un buchet de flori pentru o bunică sau cât un pahar vin pentru un bunic. Sau cât credeți că merită.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Support team
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE

SUSȚINĂTORI

FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails