Liliana Văduva

Grupul Civic Casa Bună Sânpetru & Asociația BertaLand

E nevoie de un sat să crești un copil!

Sunt o fire deschisă, prietenoasă și chiar dacă viața m-a încercat greu (poate aceasta a fost lecția pe care trebuia să o învăț) am continuat să văd frumosul și bunătatea din oameni, din natură, din animale.

Boala, suferința și "plecarea" dintre noi a celor dragi m-au ajutat să deschid ochii și să văd dincolo de "bula" mea de bucurie sau tristețe. Am devenit un om căruia îi pasă. De peste 15 ani alerg la crosuri susținând cauze diferite, în care cred: fie că alerg în amintirea curajului brașovenilor din 15 noiembrie sau Hospice, fie că este pentru a ajuta copiii străzii sau seniorii. Alerg! Cred! Ajut!

De ce îmi doresc să fiți alături de mine pentru a sprijini cu donații, timp și încredere proiectul "E nevoie de un sat pentru a crește un copil"?

Simplu! Este un proiect pentru copii, pentru seniori, pentru animăluțe. Este visul "curcubeu" al unor oameni faini, curați, curajoși și determinați, oameni pe care am avut onoarea să îi cunosc pe peronul 4, Gara Brașov - în acțiunea de voluntariat pentru refugiați ucraineni; oameni care indiferent de profesie, educație, venituri își doresc același lucru... să facă bine.

Vreau să fac parte din SATUL oamenilor buni, din comunitatea celor cărora le pasă și îmi doresc să mă ajutați să pot ajuta. Singura noastra șansă ca țară, ca națiune este să ne pese, să oferim încredere și speranță celor care au nevoie de ele.

PARTENERI BRONZE