ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaLucian Pătrașcu


Asociația Copiii de Cristal

Centru-Complex Rezidențial pentru adulți cu autism fără familie

Obiectiv: 3000 RON
Suma strânsă: 3045 RON
Susținători: 8

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


O ființă într-adevăr împlinită nu este acea ființă care conștientizează pentru sine dimensiunea universală a faptelor și lucrurilor care o înconjoară. Acea ființă este o ființă care înțelege realitatea înconjurătoare.

O ființă umană împlinită este acea ființă care reușește să ofere înapoi din darurile pe care viața i le-a dat. Și care este orientată spre semenii săi.

O ființă într-adevăr împlinită se va lupta, în mod ideal, în numele dreptății și al echității pentru cei mai puțin norocoși. Și mai ales pentru cei care, fără voia lor, concep realitatea într-un mod diferit de ceea ce concepem noi. Și aici mă refer la semenii noștri care suferă de autism.

E momentul să vorbim despre acești oamenii. Cu nevoi speciale! Oameni pe care spectrul autismului îi obligă să ducă o viață parțial diferită de ceea ce trăim noi, cei mai norocoși.

Mă alătur cauzei promovate de Asociația Copiii de Cristal. Pentru că acei copiii, copiii de cristal, într-o lume diferită ca percepții de cea în care trăim, ne cheamă intuitiv, cu un sunet mut să fim lângă ei. Ne cheamă în ajutor!
Să ne implicăm pentru a dovedi ca ființe împlinite ce suntem, că scopul nostru în fața vieții este de a împărți cu generozitate din darurile primite celor cu care viața nu a fost la fel de darnică.

Beneficiarii Asociației Copiii de Cristal, copiii noștri speciali cu nevoi speciale Au nevoie de tratamente specifice! Au nevoie de acompaniere! Au nevoie de terapie! Au nevoie de un loc al lor, un loc unde să locuiască și să se dezvolte în momentul în care rămân fără părinți. Au nevoie de un loc special, un loc unde cuvintele care sunt toleranță, sprijin, ajutor, înțelegere.

Au nevoie de un loc de Cristal!

Împreună putem ajuta copiii cu autism să obțină pe lângă abilitățile de grijă față de sine, pe lângă abilități sociale și abilități de comunicare, și un loc în care obținerea acestor abilități să fie posibilă.

Autismul nu este o boală contagioasă. În schimb spiritul de întrajutorare al ființelor umane împlinite, este!
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE 2022

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM 2022
PARTENERI GOLD 2022


PARTENERI SILVER 2022


PARTENERI BRONZE 2022


SUSȚINĂTORI 2022
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI