ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #9


4 Septembrie 2022 - Lacul NouaNicoleta Miclea


Asociația Nevăzătorilor din România - Filiala Brașov

Mișcare pentru nevăzători

Obiectiv: 10000 RON
Suma strânsă: 1485 RON
Susținători: 15

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Mă simt onorată să mă prezint în fața dumneavoastră ca ambasador, pentru susținerea Asociației Nevăzătorilor la Brașov Heroes.
Cu o experiența vastă profesională internațională şi cu multă pasiune, îmi desfăşor activitatea în domeniul medicinii bio-integrative şi a opticii medicale. Consider că vederea este cel mai important simț, deoarece ne permite să colectăm peste 80% din informațiile care ne vin din mediul înconjurător.

În ciuda acestei afirmații cu care toată lumea este de acord, ea nu corespunde unei practici de sănătate, care să permită persoanelor care nu sunt afectate de probleme oftalmologice, să se supună cu o anumită regularitate la controalelor oftalmologice.

Sloganul nostru este: ,,Să prevenim este mai uşor decât să tratăm."

Împreună cu echipa Lovely Looks Optica Medicala & Oftalmologie, ne străduim să punem la dispoziția oamenilor, informații utile despre riscul aparițiilor patologiilor oculare, terapiile disponibile și serviciile care pot ajuta în acest sens.

Pe scurt, ne angajăm să se asigure că prevenirea și tratamentul bolilor oculare, precum și reabilitarea vizuală, sunt accesibile tuturor.

Ne extindem misiunea de a servi comunităților locale în fiecare zi.
Nevoile sunt mari, iar serviciile noastre sunt extinse, printre acestea se numără: vederea, sănătatea, tinerii, persoanele în vârstă ş.a.

Sănătatea ochilor este esențială pentru menținerea vederii, pentru calitatea vieții și autonomia personală în viața de zi cu zi, precum și la locul de muncă.

În lume, 253 de milioane de oameni sunt nevăzători sau au probleme de vedere moderate până la severe;

1,1 miliarde de oameni nu văd pur și simplu pentru că nu dețin o pereche de ochelari de corecție;

75% din cazurile de pierdere a vederii, pot fi prevenite

Diferențele dintre nevăzători și cei cu deficiențe de vedere, nu sunt întotdeauna clare și există adesea tendința de a echivala sau de a confunda cele două condiții.

Ambele situații reprezintă o imagine a deficienței vizuale: pierderea totală și, respectiv parțială a funcției vizuale.
Prezența acestui deficit, are inevitabil repercusiuni asupra capacității de a desfășura toate activitățile în mod autonom, funcțional și eficient, întrucât lipsește funcția de îndrumare și control exercitată de vedere în timpul efectuării unei acțiuni.

Pentru că în practica mea ca şi specialist al vederii, înțeleg foarte bine această crudă realitate a nevăzătorilor, doresc din tot sufletul să sprijin cu ajutorul dumneavoastră, oameni buni şi sensibili, proiectul care are ca obiectiv, utilarea cu aparatură de recuperare fizică (fitness), a unui spațiu existent în cadrul Policlinicii Tractorul pentru persoanele cu dizabilități vizuale.

Până în prezent, în Brașov nu există o astfel de sală, iar persoanele nevăzătoare sau cu un deficit accentuat de vedere, nu au acces în sălile de fitness obișnuite. Această situație poate duce la o îngreunare importantă din punctul de vedere al locomoției (sănătății în general), a acestor persoane deja afectate.

Împreună putem face mai mult, de aceea vă rog să veniți în sprijinul acestor oameni care au mare nevoie de noi şi să ne aducem aportul pentru proiectul „Mișcare Pentru Nevăzători”.

Sunt convinsă că sensibilitatea şi bunătatea dumneavoastră, vor aduce rezultate de excepție în această acțiune.
Vă mulțumesc din suflet!

“Cand faci tot ce poți mai bun, nu ştii niciodată ce miracol apare în viața ta sau în viața altui om.”
- Hellen Keller

Gânduri bune!
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Coordonator Comunicare
Anca Gânscă
anca@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0732 161 729

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM
PARTENERI GOLD


PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE


SUSȚINĂTORI
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI