Nona și Raluca

ADDIP

Educația - cheia reușitei

Suntem Nona & Raluca, iubitoare de barre fitness, de viață, și de oameni. Suntem bucuroase să susținem un proiect atât de frumos pentru a oferi fetelor de astăzi și femeilor de mâine șansa la educație pe care o merită.

Educația este unul dintre pilonii cei importanți ai societății. Imaginează-ți pentru câteva secunde o viață fără educație = șanse reduse de a izbândi.

Educația generează succes, câștigarea de abilități, leadership, reputație, independență, oportunități, crește nivelul de dezvoltare ca individ, oferă disciplină, securitate financiară, standarde ridicate etc.

Educația este cheia pentru a transforma o slăbiciune în putere. Oferă diferite instrumente și modalități de a înțelege problemele care ne așteaptă și ne ajută să le rezolvăm. Mai important, educația ne oferă o agilitate mentală considerabilă pentru a lua deciziile corecte și a trece la acțiune atunci când este necesar.

Femeile educate pot rezista mai ușor împotriva prejudecăților legate de gen și a violenței conjugale, deoarece prin educație își îmbunătățesc capacitățile de luare a deciziilor.
Suntem alături de ADDIP și fetele noastre din centrele de plasament cu inima deschisă și cu acțiuni concrete. Susține-ne!

PARTENERI BRONZE