ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaOvidiu Bercean și SKY


Grupul Civic Casa Bună Sânpetru & Asociația BertaLand

E nevoie de un sat să crești un copil!

Obiectiv: 3000 RON
Suma strânsă: 1384 RON
Susținători: 10

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


În mod normal stau departe de lumina reflectoarelor și o las pe Laura, soția mea, să vă povestească ce facem la #ChristmasEveryMonth și la BertaLand, dar cred că acum e momentul să îmi mobilizez și eu prietenii din toată țara și, de ce nu din toată lumea pentru a ajuta cu chiria pentru acest spațiu luminos în care Asociația BertaLand își va desfășura activitatea.

Încă de când am pornit pe acest drum, am căutat mereu să aducem o schimbare pozitivă în viața celor pe care îi sprijinim: să petrecem timp cu bunicii, să găsim casă pentru animalele din foster, să aducem zâmbete pe chipurile copiilor. Mereu e nevoie de fonduri, fie că sunt pentru terapii, chirii pentru mame cu copii minori, tabere, rechizite, lemne de foc, medicamente, burse pentru copiii talentați, etc. Iar acum, pe lângă cheltuielile lunare, intervine și chiria pentru acest spațiu - așadar DA, e nevoie de ajutorul vostru, al tuturor, să construim BertaLand.

Vă invit să donați, alergați sau să veniți alături de noi ca voluntari, pentru că ”E nevoie de un sat să crești un copil”.

Plusez cu poza cu SKY, pentru că el mereu cucerește inimi și, în plus, este nativ un cățel de terapie minunat, blând cu copiii, răbdător cu toate jivinele pe care le aducem în foster și, mai ales, este parte din BertaLand chiar de la început!
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE 2022

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM 2022
PARTENERI GOLD 2022


PARTENERI SILVER 2022


PARTENERI BRONZE 2022


SUSȚINĂTORI 2022
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI