ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #9


4 Septembrie 2022 - Lacul NouaPetronela Rotar


Kastel

O masă caldă pentru toți

Obiectiv: 5000 RON
Suma strânsă: 8227 RON
Susținători: 65

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Eu nu am suferit de foame cînd eram copil, deși am crescut în comunism. Am avut noroc să cresc la țară, unde aveam de toate în curte, găini, porci, grădină de legume. Însă dacă a existat o frică cu care am stat în sân toată perioada în care am crescut doi copii ca mamă singură, aceea a fost că nu voi reuși în fiecare zi să le pun de mîncare pe masă. Cea mai urâtă zi din viața mea trebuie să fi fost dimineața în care m-am trezit și colega de apartament cu care locuiam atunci, căci nu îmi permiteam să stau singură, mâncase peste noapte mâncarea pentru copii și eu nu mai aveam bani să iau alta. Dar am putut merge la mama – deși uram pe vremea aia să fac asta.

Pe lumea asta sunt mulți copii ai căror mame nu au niciun fel de resurse. Am acceptat să fiu ambasador al Asociației Kastel și al proiectului lor O masă caldă pentru toți tocmai pentru că sunt atît de mulți copii care se culcă fără să fi mîncat nimic și se trezesc neavând ce pune în gură.

Asociația Kastel face deja o treabă excelentă pe partea de educație – oferă ajutor la învățătură copiilor care nu au altfel de ajutor. Însă ei au nevoie și de mîncare, ca să nu învețe cu stomacul gol. Alături de ei vă rog să venim împreună, să donăm împreună banii necesari pentru amenajarea bucătăriei care va hrăni copiii beneficiari ai proiectului "Profesor pentru o oră".
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Coordonator Comunicare
Anca Gânscă
anca@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0732 161 729

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM
PARTENERI GOLD


PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE


SUSȚINĂTORI
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI