ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #9


4 Septembrie 2022 - Lacul NouaRoxana Cernăuțeanu


Grupul Civic Casa Bună Sânpetru & Asociația BertaLand

E nevoie de un sat să crești un copil!

Obiectiv: 2000 RON
Suma strânsă: 205 RON
Susținători: 4

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Când erai mic/ă ce voiai să te faci când vei fi mare? Ce visai? Eu adesea îmi pun întrebarea: oare mai reuşeam să ajung unde sunt dacă mă năşteam într-un sat unde familia mea nu îşi permitea nici măcar să aibă curent? Dacă nu aveam sprijinul unor oameni minunați care au crezut în mine, ce s-ar fi întâmplat?

Ce facem pentru copiii care trăiesc în medii defavorizate, fără posibilități, fără curent, lăsați în urmă de sistemul şcolar, dar care visează să devină doctori, actori, aviatori sau, pur şi simplu, parte dintr-un sistem sănătos de educație?

Cum putem să le dăm o şansă pentru a se dezvolta într-un mediu armonios, pentru a socializa, pentru a se desfăşura liber, pentru a se juca, pentru a avea îndrumare şi sprijin?

Sunt Roxana şi dimineţile mi le petrec în şcoli şi grădinițe. Fac teatru de păpuşi. Merg adesea în zone rurale sau defavorizate. De cum intrăm pe poartă cu decorurile, ne întâmpină mereu zâmbete largi şi ochi bucuroşi. Copiii sunt dornici să învețe, să se bucure de activităţi noi, sunt atenți, sunt receptivi.

Laura este uimitoare. BertaLand, asociaţia pe care Laura a fondat-o şi pe care o dezvoltă cu mult suflet, alături de Casa Buna Sânpetru, caută să închirieze un sediu permanent, unde copiii pot veni în fiecare zi a săptămânii, unde pot organiza mai multe activități și unde pot asigura o bază stabilă pentru educația civică, dezvoltarea socială armonioasă și completarea lacunelor educaționale pentru acești copii.

Şi dacă există un om în jurul nostru care luptă în fiecare clipă să schimbe lumea şi în care am încredere că va reuşi, ea este.

Împreună cu oameni de bine vor crea acea comunitate pentru copiii din Sânpetru azi, și sperăm că și pentru copiii din alte regiuni ale Brașovului, în curând.

Pentru Brașov Heroes şi-au propus să strângă fonduri cu care doresc să acopere chiria centrului pentru o perioadă de un an, precum și amenajările inițiale, urmând ca pe parcurs din sponsorizări și finanțări adiacente să asigure materialele didactice necesare și să continue tradiția activităților interesante și educative pentru copiii din medii defavorizate.

Fii şi tu un om de bine şi oferă şansa copiilor să îşi îndeplinească visurile! Orice donație este bineprimită şi reprezintă un pas spre un viitor mai bun!
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Coordonator Comunicare
Anca Gânscă
anca@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0732 161 729

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM
PARTENERI GOLD


PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE


SUSȚINĂTORI
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI