ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaSebastian Rusu


Kastel

O masă caldă pentru toți

Obiectiv: 10000 RON
Suma strânsă: 12620 RON
Susținători: 8

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Mă bucur să fiu parte din familia ambasadorilor Kastel Youth, deoarece proiectele acestei asociații aduc cu adevărat schimbarea în zone sensibile și importante pentru noi toți.

Poate cel mai tare mă impresionează proiectul „Profesor pentru o oră”, pentru că adresează o realitate dură și cu implicații puternice pentru toată societatea, aceea a copiilor „scăpați printre crăpături” de sistemul de învățământ din România. Copii ajunși în gimnaziu, care nu știu să scrie și să citească, care nu știu să facă calcule simple. Un copil care nu poate să citească și să scrie corect în limba maternă este un copil căruia îi sunt închise porțile educației. Acelui copil nu îi va putea plăcea nici biologia, nici geografia sau engleza, pentru că nu are elementele de bază pentru a le descoperi.

„Profesor pentru o oră” se bazează pe conceptul de a da înapoi către ceilalți din ceea ce ai. Copiii aceștia de liceu care au vin și dau înapoi către alți copii din cunoștințele și timpul lor, contribuie direct la o societate și o lume mai bună. Ei au înțeles, mai mult decât mulți alții, că putem merge mai departe doar împreună.
M-a impresionat proiectul atât prin rezultatele sale (copii care învață să scrie, citească, primesc ajutor și reușesc să intre la liceu), cât și prin modul în care este implementat, cu ajutorul liceenilor. Recunosc să am o afinitate pentru tot ceea ce înseamnă educație, atât prin prisma formației mele de filolog și de pedagog (am lucrat câteva luni ca profesor suplinitor și știu cât de greu și cât de frumos este să lucrezi cu copiii), cât și din convingerea că educația este cheia principală a bunăstării și dezvoltării noastre.

Salut și susțin proiectele fundației Kastel și le doresc mult succes și de acum înainte!
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE 2022

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM 2022
PARTENERI GOLD 2022


PARTENERI SILVER 2022


PARTENERI BRONZE 2022


SUSȚINĂTORI 2022
FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI