ACASĂ APLICĂ CONTACT

APLICĂ

Îți dorești să activezi comunitatea? Proiectul organizației tale are nevoie de susținerea comunității pentru a genera impactul dorit? Crezi că a face mișcare și a petrece timp #împreună unește oamenii?

Te invităm să aplici la apelul de proiecte Brasov Heroes #8.

Ghid și formular de aplicație la programul platformă de fundraising Brașov Heroes #8 2021

Braşov Heroes #8
Program de finanțare

Anul acesta organizăm a opta ediţie în parteneriat cu Decathlon și Cartier Coresi şi căutăm proiecte care vizează ariile: social, educație și comunități active, artă și cultură, și care astfel reconectează membrii acestora într-o perioadă atipică post pandemie în care cu toții ne refacem forțele după un an extrem de greu și de provocator. Proiecte care mișcă oamenii și-i fac să lucreze împreună într-un scop mai generos decât nevoile personale. Care vorbesc despre toleranţă, compasiune sau acceptare diferențelor celor de lângă noi. Noi înțelegem cu adevărat cât de importantă este continuitatea proiectelor pentru beneficiarii acestora și dorim să mobilizăm donatorii individuali și corporate să susțină astfel de proiecte.

Căutăm 10-12 proiecte care au nevoie de un buget între 12.000 și 16.000 de lei pentru a deveni realitate şi pentru care să strângem #împreună fonduri la Brașov Heroes. Vizăm proiecte scalabile, care să se adreseze unui număr cât mai mare de beneficiari sau care să aibă un impact profund în viața beneficiarilor.

#împreună activăm comunitatea!

Cine poate aplica?

Proiectele pot fi depuse atât de organizații, cât și de grupuri de inițiativă - echipe de minim 3 persoane - prieteni, vecini, colegi, colaboratori care, deși nu au o formă juridică de constituire, se reunesc pentru un proiect specific pentru care vor strânge fonduri la Brașov Heroes.

În selecția proiectelor se va ține cont și de varietatea domeniilor propuse (social, mediu, educație, viață activă, sănătate, cultură, artă, etc.). În situația în care vor fi mai multe propuneri pe un anumit domeniu, se vor selecta maxim 3 proiecte care abordează aceeași arie de intervenție.

Componenţa juriului care evaluează și selectează proiectele la Brașov Heroes #8 va fi publicată pe site-ul Brașov Heroes până la data de 18 iunie 2021.

Calendarul apelului de proiecte

Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 28 iunie 2021, ora 18:00 (cu excepția cazului în care echipa Brașov Heroes anunță în mod public prelungirea perioadei de aplicații), iar proiectele alese vor fi anunţate public până pe 8 iulie 2021.

IMPORTANT! Reprezentanţii proiectelor selectate vor participa la un training despre Braşov Heroes în 13 iulie, începând cu orele 17.00, într-o locaţie anunţată ulterior.

Pentru întrebări și detalii, o puteţi contacta pe Anca Gânscă la adresa anca@fundatiacomunitarabrasov.ro sau la telefon 0732 161 729.