Ediția a șasea

Timp de 5 ediții am strâns în jurul Brașov Heroes peste 6.000 de oameni care au alergat, au susținut și au donat peste 330.000 lei pentru 60 de proiecte din comunitate. Pe parcursul celor 5 ani peste 500 de oameni s-au implicat în organizare ca voluntari, simpatizanți sau parteneri. Toți aceștia s-au unit cu sens comun: bucuria de a fi parte dintr-o mișcare colectivă a binelui.

La cea de-a 6-a ediție îi celebrăm pe toți cei care ne-au fost aproape. Alături de care am crescut o comunitate care împarte valori comune și care nu se oprește din depășit obstacole, indiferent de vreme sau de vremuri. Și anunțăm cu bucurie că o facem în co-organizare cu un partener care crede cu tărie în puterea comunitătii și în magicul “impreună”. Un partener a cărui misiune, dincolo de orice spirit comercial, este să fie un catalizator, să reunească diverse comunităti cărora să le ofere un loc al bucuriei simple și un sprijin acolo unde este nevoie. Da, începând cu anul acesta ne unim forțele cu Coresi Shopping Resort pentru a valorifica resursele Brașovului și a susține inițiative și oameni care sunt motoare ale schimbării.

Coresi Shopping Resort, ca și Fundația Comunitară Brașov, este despre oameni!

Iar împreună îi încurajăm pe cei care ne-au susținut de pe margine, anul acesta să facă un pas către linia de start, pentru că #bucuria se înzecește atunci când este împărtășită.

VEZI CAUZELE ÎNSCRISE DONEAZĂ ALEARGĂ

Organizator: