#reconectare

Detalii

FAMILY CORNER

Decathlon

Le oferim iubitorilor de sport articole și echipamente sportive ce respectă cele mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. La nivel național, reunim peste 1200 de colaboratori, într-o rețea de 28 de magazine, la care se adaugă platforma online decathlon.ro. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț.
Pe 12 septembrie îi așteptăm pe cei mici și pe cei mari la activități recreativ - sportive: tir cu arcul, badminton și aruncări la coșul de baschet.

Ana Hotels / Ana SPA

Ana Hotels te așteaptă după încheierea cursei, să fi răsfățat cu 10 minute de masaj de recuperare. Masajul ajuta foarte mult în perioada de după efort fizic, fiind vital pentru eliminarea tensiunilor din muschi. Aici puteți afla mai multe: https://www.facebook.com/anahotels.sport

NN

Noi, NN Asigurări, suntem companie de asigurari cu o misiune clară: să venim cu soluții concrete pentru neprevăzut. Suntem încrezători că prin produsele financiare pe care le construim ajutăm clienții să privească spre viitor cu mai mult curaj și cu mai multă încredere.
La Family Corner venim cu jocuri și cadouri pentru copii cu scopul de a le insufla plăcerea de a explora, de a descoperi lucruri noi fără teamă, de a le dezvolta creativitatea, dar și despre cum pot face, cu plăcere, economii încă de mici. Iar cu părinții vom identifica nevoia de protecție financiară a familiei și vom face schimb de contacte pentru o viitoare întâlnire de consultanță financiară personalizată.

Muzeul de Științe Brașov

Muzeul de Științe Brașov participă cu o serie de experimente distractive care pun fenomenele științifice în practică, astfel încât publicul să interacționeze cu ele.
Astfel, în cadrul Family Corner se vor regăsi: simulator de tornadă, sextant, jocurile luminii, spirograf, paradoxul conului dublu șii multe alte experimente interesante.
Aici puteți afla mai multe: https://www.facebook.com/Muzeulinteractiv

Mima Muzica

MIMA înseamnă muzică, improvizație, mișcare, armonie și este locul în care este conștientizată și explorată relația dintre corp, muzică și spațiul din jur. Oferă copiilor educație muzicală care îmbină armonios teoria muzicală cu ritmul, mișcarea și creativitatea.
Atelierele Mima Muzica se adresează copiilor și tinerilor (1-18 ani), adulților și seniorilor.
În cadrul Brașov Heroes, copiii vor beneficia de ateliere de muzică, mișcare și arte plastice.
Aici puteți afla mai multe: https://www.facebook.com/MimaMuzicaBrasov

Logiscool

Logiscool este o școală de programare pentru elevi cu vârstele cuprinse între 7-17 ani, în cadrul căreia aceștia învață programarea pe o platformă dedicată, folosind curricula specială, adaptată vârstelor, într-un cadru care să îi inspire și motiveze să învețe.
La Brașov Heroes Logiscool are în plan multe activități printre care: programarea în scoolcode sau jocuri de logică; jocuri unplugged; jocuri pe tema siguranței pe Internet; jocuri Lego.
Aici puteți afla mai multe: https://www.facebook.com/LogiscoolBrasov

Carpathia

Fundația Conservation Carpathia se implică de peste 11 ani în conservarea zonelor mari împădurite din Munții Carpați, în Munții Făgăraș. La Family Corner, la cortul Fundației Conservation Carpathia putem descoperi: Munții Făgăraș care sunt împodobiți cu păduri naturale încântătoare; natura sălbatică și ne vom aventura pe urmele carnivorelor mari din Munții Făgăraș, prin jocuri și activități interesante. E timpul pentru Natură la cortul Fundației Conservation Carpathia! Aici puteți afla mai multe: https://www.facebook.com/ConservationCarpathia