ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#reconectare

BvH#8


12 Septembrie 2021 - Lacul Noua
Detalii
IMPLICĂ-TE ȘI TU!

A fost o ediție grozavă în care ne-am unit într-un mod fantastic de fain energiile de #eroidebrasov!

Vă mulțumim mult și vă dăm întâlnire la următoarea ediție pe 4 Septembrie 2022.CUM FUNCTIONEAZĂ ?
ALEGE O CAUZĂ

Alege proiectul pe care vrei să îl susții și înscrie-te într-una dintre curse sau donează online pentru cauzele pe care dorești să le susții.
ÎNSCRIE-TE

Fie că decizi să alergi singur la cursă, cu colegii de birou în echipă la cursa lungă sau în familie la cursa familiilor necronometrată, distracția și starea de #bine sunt garantate.
DONEAZĂ

Chiar dacă nu ești fizic aici, sau nu vrei să alergi în cursă, poți dona de oriunde din lume, sau să fii susținător donator la fața locului.ALEARGĂ, DONEAZĂ ȘI SUSȚINE O CAUZĂ A COMUNITĂȚII !
ALERGĂTORI ÎNSCRIȘI


INDIVIDUAL

0


ECHIPE

0


FAMILII

0

DONAȚII

0
NOUTĂȚI


14 Octombrie 2021: Donațiile pentru această ediție a programului Brașov Heroes s-au încheiat. Îți mulțumim că ai ales să susții cele 11 cauze și să te implici activ în comunitate! Te așteptăm cu drag la următoarea ediție, păstrăm legătura tot aici, pe site-ul dedicat programului. Vom spune START pentru donații începând cu 1 Iulie 2022, atunci când vom cunoaște și cauzele demne de susținerea eroilor de Brașov! Rămâi conectat cu noi! Îți suntem recunoscători! Echipa Fundației Comunitare Brașov

17 Septembrie 2021: A fost o ediție grozavă în care ne-am unit într-un mod fantastic de fain energiile de #eroidebrasov! Vă mulțumim mult și vă dăm întâlnire la următoarea ediție pe 4 Septembrie 2022.
Donațiile pentru susținerea celor 11 cauze comunitare continuă până pe 30 septembrie.

11 Septembrie 2021: Te așteptăm cu drag să îți ridici kitul de alergator în zona Ludoteca din Coresi Shopping Center în intervalul 10:00 - 19:00. În parcare în dreptul intrării de la Tucano te așteaptă echipa Medlife să îți faci testul rapid, dacă optezi pentru această variantă.

Înscrierile online ale acestei ediții s-au încheiat. Dacă te-ai hotărât pe ultima sută de metri să devii #eroudebrasov te ajutăm cu înscrierea la standul Brașov Heroes.

26 August 2021: Copiii sub 16 ani nu au nevoie să efectueze și să prezinte rezultate ale testelor Covid.

22 August 2021 : Știm că demult îți dorești să ai un tricou tehnic cu însemnele Brașov Heroes care să te însoțească în momentele tale de activitate fizică când îți întreci limitele și descatusezi energia de erou așa că ți-am pregătit această surpriză: un tricou memorabil. Ți-l poți comanda în formularul de înscriere sau din Web shop.

20 August 2021 : Avem vești bune! Vei putea face un test rapid antigen, cu doar 35 RON, la standul Medlife ce va fi amplasat alături de noi, în Coresi Shopping Resort pe 11 Septembrie 2021. Rezultatul obținut în 20 de minute îți va permite ridicarea rapidă a kitului de participare și vei fi gata de #reconectare!

20 August 2021 : Află aici care este programul evenimentului.CAUZE


11 CAUZE DIN COMUNITATEA LOCALĂ
12 septembrie 2021
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Anca Gânscă
anca@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0732 161 729

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Primăria Municipiului BrașovFloare de colțCarpathian MTB TrailsPARTENERI PLATINUM


PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


SUSȚINĂTORI


FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI