#reconectare

BvH#8

12 Septembrie 2021 - Lacul Noua
Detalii

Program al Fundației Comunitare Brașov, implementat cu susținerea Decathlon România și Cartier Coresi.

Fundația Comunitară Brașov

Avem viziunea de contribui la dezvoltarea unor comunități solidare, generoase și cu inițiativă, care își pun în practică ideile pentru bucuria de a trăi și de a crește împreună în zona Brașovului.

Misiunea noastră este de a mobiliza resurse locale pentru susținerea unor inițiative care vin în întâmpinarea nevoilor din comunitate. Facem acest lucru în mod transparent și asumat pe termen lung, creând o țesătură de încredere și implicând donatorii și comunitățile.

Valorile noastre sunt: încredere, generozitate, responsabilitate, implicare, bucurie și adaptabilitate.

Fundaţiile comunitare ajută comunităţile să îşi folosească resursele pentru a se dezvolta și pentru a crește impactul donaţiilor în comunitate.

Decathlon

Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive ce respectă cele mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. La nivel național, Decathlon reunește peste 1200 de colaboratori, într-o rețea de 28 de magazine, la care se adaugă platforma online decathlon.ro. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț.

Decathlon comercializează și articole cu eticheta Fabricat în România, produse fabricate în cele 3 unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii, pentru ciclism, triatlon, sporturi de echipă.

Cartier Coresi

Cartier Coresi reprezintă cel mai mare proiect de regenerare urbană din România ce reunește zilnic, într-un eco-sistem integrat, peste 10.000 de oameni care lucrează sau locuiesc aici.

Cartier Coresi din Brașov reprezintă unitatea celor trei entități dezvoltate de Ceetrus: Coresi Shopping Resort, Coresi Avantgarden (alături de Kasper Development) și Coresi Business Campus (alături de Ascenta). Acestor trei funcționaliătăți li se mai adaugă încă două spații comunitare dezvoltate: Cartier Hub – un concept versatil pentru evenimente, întâlniri, ateliere, cursuri și The Business Factory – un spațiu de co-working.