Cine se trezește de dimineață departe ajunge!

Sâmbătă, 1 iunie te aşteptăm să ridici kitul de participare de la Coresi Shopping Center între orele 10.00 şi 20.00, zona Ludotecă.

Ridicarea anticipată a kitului de participare te ajută să eviţi aglomeraţia din ziua evenimentului şi să te poţi concentra pe încălzire şi cursă.

Kit-ul de participare conține numărul de concurs, chip-ul de cronometrare, vouchere cu reduceri şi surprize de la partenerii evenimentului. În ziua evenimentului, toți alergătorii vor mai primi medalii.

Kit-ul se predă în baza declaratiei pe proprie răspundere (semnate și ștampilate) şi arătând dovada cu ajutorul cărţii de identitate.

În cazul echipelor, un membru poate ridica kitul pentru toată echipa în baza unei declaraţii completate şi semnate de fiecare membru și o copie sau sau dovada foto pe telefon după cartea de identitate a fiecărui membru al echipei. 

În cazul familiilor, un membru poate ridica kitul pentru toată familia în baza unei declaraţii completate şi semnate de fiecare adult participant și o copie sau dovada foto după cartea de identitate.

Declaraţia pe proprie răspundere o poţi descărca de aici

Duminică, 2 iunie, te așteptăm în Zona de Agrement Noua, între orele 08.30 - 15.00, să alergi, să depăşeşti obstacole şi să ne arăţi alura de Erou.
Noi vom fi cu aparatele de fotografiat pregătite să nu ratăm momentul.

Program:

08:30 - 09:45 Ridicarea kitului
10:15 - 10:30 Încălzirea pentru cursele individuale
10:30 - 10:40 Încălzirea pentru cursa familiei
10:45 - 10:55 Şedinţa tehnică
11:00 Start cursa lungă individual și echipe
11:10 Start cursa scurtă individual și echipe
11:20 Start cursa de familie

În acest interval te invităm să rămâi alături de Food Court și de zona de Relaxare până la premiere.

12:45 - 13:00 Momentul de premiere pentru familii
13:15 - 13.30 Premierea pentru cursele individuale şi de echipă
14:00 Încheierea evenimentului

Programul poate suferi modificări până în ziua evenimentului, aşa că te rugăm să revii pe acestă pagină înainte de ziua desfăşurării evenimentului.

Colţul de relaxare

Colțul de relaxare cuprinde evenimente conexe cursei cu obstacole, adresat atât celor care nu participă la alergare - vizitatori sau susținători - cât și eroilor înscriși în cursă.

KINETIC PLUS - Centru de recuperare medicala

De peste 10 ani suntem alaturi de brasoveni oferind tot ce este mai bun in recuperarea medicala.
Serviciile noastre de kinetoterapie, terapie manuala ortopedica, fizioterapie si masaj terapeutic sunt o parte importanta din munca pe care o depunem in folosul persoanelor care ne solicita ajutorul.
Lucram intr-o echipa multidisciplinara alcatuita din medici, fizioterapeuti si psihologi pentru a face fata celor mai complexe cazuri, iar grija pentru pacientii nostri ne provoaca sa fim mereu la curent cu ultimile noutati din domeniul recuperarii medicale.
In prezent suntem cel mai complex centru de recuperare din Brasov si ne dorim ca excelentasa fie trasatura noastra definitorie.
Participam la evenimente frumoase, localesauinternationale, unde suntem mereu prezenti cu un Recovery Corner complex.

09:00 - 15:00

Masaj realizat de 5 terapeuți

Pe langa serviciile de masaj pe scaun vom alcatui si niste parcursuri aplicative pentru copii.Parcursul aplicativ este o modalitate distractiva de-a face sport.

Elementele traseelor sunt usoare si vor fi aranjate in numeroase variante distractive.

Pentru mai multe detalii despre activitatea noastră puteţi vizita site-au nostru: www.kineticplus.ro

Academia Heidi

Academia Heidi este cel mai mare centru de învățare din Brașov dedicat familiei.
Echipa entuziastă din spatele proiectului a gândit o ofertă educațională bogată: cursuri pentru copii și adolescenţi, educaţie pentru părinţi și dascăli, ateliere și evenimente în familie.

09:30 - 11:30

Vom recreea câteva din activitățile destinate copiilor de 1-3 ani, pe care le desfășurăm în cadrul grupelor de Artă și Senzoriale de la Clubul piticilor.
Copiii de 1-99 ani se vor putea juca și își vor crea propria poveste.

Clubul pentru protectia naturii si turismului

CPNT-ul este o organizaţie nonguvernamentală care acţionează în sprijinul protejării mediului şi practicării turismului ecologic.
Proiectele derulate de CPNT se focalizează pe promovarea participării publice în activităţile asociaţiei noastre şi a accesului liber la informaţiile de mediu, precum şi pe încurajarea şi promovarea planurilor de dezvoltare locală durabilă.

10:00 - 15:00

Atelier de creatie "Tablou in Pastel"

Sunteti asteptati cu mic si mare sa ne bucuram de culori si sa asezam pe hartie cele mai frumoase imagini in cadrul atelierului de tabouri pastel!
La finalul atellierului, fiecare participant este liber sa isi ia creatia acasa!

Codrul Fermecat

10:00 - 14:00

1. Inimi zambitoare
2. Fluturi multicolori cu model insirat
3. Puzzle din hartie
4. Felicitare cu elemente comestibile
5. Imaginea zilei: atelier de creatie spontan cu ce gasim in natura

Floarea Mintii

Floarea Minții - centru de dezvoltare personală prin teatru este coordonat de actor-trainer Mihaela Nistorică.
Atelierele de pictură pe apă și cursurile de teatru contribuie la creșterea emoțională a copiilor. Ne găsiți pe www.floareamintii.ro și pe facebook/floareamintii.ro
Pictura pe apă este fascinantă pentru copii și oameni mari pentru că apa și culorile nu sunt obișnuite ci sunt special preparate pentru pictura pe apă.
Culorile plutesc în tava cu apa specială și nu se amestecă între ele. Nu folosești pensula ci o ”baghetă” cu care creezi modele inspirate de emoția momentului ACUM.
Chiar dacă tu crezi că nu ai talent o să îți schimbi părerea când transferi pictura din tava cu apă pe foaia de hârtie ca să o iei acasă și să o pui în ramă.
Cu siguranță vei striga: "oau!" și vei căpăta încredere în tine.
Îți antrenezi atenția și concentrarea să menții culoarea pe apă.
Îți dezvolți răbdarea prin bucuria creației.

11:00 - 13:00

Atelier de pictură pe apă "Floarea Minții"

Inventicum

Folosind piese Lego construim, programăm si controlăm roboți, cu scopul de a invăța principii de bază ale fizicii, matematiii si ingineriei.
Inventicum Bricks oferă experiențe practice pe care copiii trebuie să le aibă pentru a ințelege legătura dintre conceptele STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) si fenomenele din viața reala.
Piesele LEGO, instrumentele de programare și planurile de lecții special create pe diverse teme, le insuflă micilor cursanți curiozitatea naturală, ajutându-i să dezvolte abilități de comunicare, creativitate, colaborare și gândire critică într-un mod distractiv și interesant.
Soluțiile tehnice, flexibile, găsite odată cu rezolvarea problemelor de către copii, duc la descoperirea modului în care știința, tehnologia, ingineria și matematica afectează viața lor de zi cu zi.

11:00 - 16:00

Ateliere de robotica prezente la Brasov Heroes:

1. Mașina de curse: cum calculăm viteza? cum construim si programăm o mașină de curse astfel incât să poată merge cu o viteză cat mai mare?
2. Simulatorul de cutremure: cum se formează cutremurul? cum construim clădirile pentru a fi rezistente cutremurelor?

I Dance You

I Dance You e un proiect de suflet care își propune să apropie oamenii pasionați de dans, expresie artistică și creștere.
I Dance You a coagulat o comunitate locală, în continuă dezvoltare, din 2016.
Ne întâlnim și ne apropiem în cadrul atelierelor de mișcare creativă, la performance-urile create împreună sau la evenimentele culturale și sociale pe care le organizăm.

11:30 - 12:15

Atelier interactiv de miscare creativa, improvizatie si joc pentru parinti si copii.

Emma Ateliere

Emma Ateliere, alături de Laboratorul de vacanță, vă invită la joacă și magie cu magneți, vom descoperi cum șțiința ne poate distra și cum putem face chiar și artă cu ajutorul ei.

12:00 - 15:00

Atelier de joaca si magie cu magneti. Atelierul este potrivit copiilor peste 3 ani.

Parintii Digitali

Atelierul interactiv "Copiii și dependența digitală" se adresează părinților, bunicilor și copiilor care sunt pasionati de tehnologia digitala (smartphone, calculator, consola de joc etc).
Ne propunem sa intelegem mai bine cat de importanta este tehnologia in viata de zi cu zi dar mai ales ce efecte necunoscute poate avea tehnologia digitala asupra sanatatii.
Atmosfera de lucru va fi interactiva si distractiva.

Acest atelier interactiv face parte din proiectul Părinți Digitali - www.parintidigitali.ro care oferă părinților primul și singurul curs din România de detoxifiere digitala.
Prin acest curs parintii isi pot ajuta copiii sa scape de dependenta digitala si sa se reconecteze emotional cu el, cu rezultate pozitive in 30 de zile.

Formatorul este Dan Florea, consilier in parenting digital.


Organizator:
 • Fundația Comunitară Brașov

Co-organizator:
 • coresi shopping resort

Parteneri în organizare
 • Floare de colț

 • Carpathian
  MTB Trails


 • Primaria
  Municipiului
  Brasov