#reconectare

Detalii

PARTENERI & SUSȚINĂTORI

Asociația Floare de Colț

De 20 ani, Asociația se ocupă de evenimente sportive, atât pentru profesioniști, cât şi pentru cei mai puţin experimentaţi. Toate evenimentele aflate sub egida Floare de colţ Braşov sunt formate din probe sportive de orientare turistică, alergare, alpinism, mers pe bicicletă şi muzica împătimiţilor iubitori de munte – folk. Asociația se ocupă să coordoneze cei 100 de voluntari prezenți duminică, 12 septembrie în zona Lacului Noua.

Asociația Carpathian MTB Trails

Formată din pasionați ai naturii și iubitori de mișcare în aer liber, Asociația Carpathian MTB Trails are ca scop principal promovarea turismului recreațional pe trasee montane cu bicicleta. Asociația este responsabilă cu amenajarea traseelor și crearea obstacolelor astfel încât aventurile prin care trec cu bucurie participanții Brașov Heroes să fie memorabile.

Vodafone

Vodafone România este pentru încă o ediție alături de Brașov Heroes. În acest an, compania, lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa, susține Asociația Caravana cu Medici, Filiala Brașov, ca urmare a istoricului de colaborare avut cu această entitate la nivel national, prin acțiunile Fundației Vodafone România! De asemenea, asocierea și implicarea Vodafone în această nouă ediție a Brașov Heroes este derivată din misiunea companiei, aceea de a „conecta pentru un viitor mai bun” și de a susține schimbarea pozitivă pentru societate.
Rețelele Vodafone mențin familiile, prietenii, afacerile și guvernele conectate și – așa cum a fost demonstrat clar în situația generată de Covid-19 – Vodafone are un rol esențial în menținerea funcționării economiilor și a sectoarelor critice, precum educația și asistența medicală.
Compania susține diversitatea și incluziunea prin politicile practicate, promovează un tratament egal și cu respect pentru toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie. Sprijină femeile să-și atingă potențialul cu ajutorul serviciilor de comunicații și îmbunătățind accesul la educație și abilități digitale pentru femei, tinere și pentru societate, în general. Prin tot ceea ce face, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gazele cu efect de seră prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 pentru operațiunile sale și prin reutilizarea, revânzarea sau reciclarea a 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante. Together we can!

Spitalul Sf. Constantin

Spitalul Sf. Constantin, componentă socială a Grupului Ropharma, este un spital monobloc care în cei peste 10 ani de activitate a reușit să se poziționeze în lumea medicală privată prin intervențiile chirurgicale complexe efectuate (multe din ele în premieră județeană sau chiar națională), prin echipa medicală multidisciplinară.
În cadrul spitalului există Centrului de Transplant Renal „Profesor Gilles Mentha”, singurul centru din Europa de Est care realizează prelevare și transplant cu ajutorul robotului daVinci, Centrul de excelență în chirurgia robotică, Centrul de Boli Cardiovasculare, Ortopedie Sarcoma Center, Oncologie, Chirurgie oncologică și HIPEC, Chirurgie toracică.
Brașov Heroes ne oferă oportunitatea de a fi alături de comunitate și de a susține cauze locale relevante. Mișcarea înseamnă viață, bucurie, speranță și sănătate. Ne dorim să fim alături de cei care au nevoie de noi și acționam cu grijă de oameni nu doar prin excelența în sănătate dar și prin implicarea socială.

Ropharma

Grupul ROPHARMA funcționează după un model de business integrat, astfel:

• FARMACIILE ROPHARMA - rețea care cuprinde peste 150 de unități;
  • ROPHARMA LOGISTIC - distribuție a produselor farmaceutice și parafarmaceutice, prin 7 depozite farmaceutice.
  • Producție de medicamente, suplimente alimentare și lapte praf prin 3 unități de producție, Aesculap Prod S.R.L. (Târgu-Mures), Eurofarmaco S.A . (Chișinău), Bioef S.R.L. (Dostat Alba).

Prin participarea la Brașov Heroes, ROPHARMA acționează concret în vederea îndeplinirii misiunii companiei, aceea de a contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a semenilor noștri, prin permanenta preocupare pentru creșterea calității produselor și serviciilor oferite și prin implicare socială, apropiere și atenție față de pacient și comunitate.

Preh

Suntem un renumit furnizor de componente auto (switch-uri de volan, consolă centrală, bloc de lumini, sisteme de control a climatizării) pentru producătorii de top din industria automotive (BMW, Audi, Porsche, Volkswagen, Daimler etc).
Cultura noastră organizațională se bazează pe promovarea atmosferei de familie, de comunitate, astfel că prin implicarea în evenimentele de tip CSR, încurajăm angajații să transmită mai departe aceste valori și să aducă un beneficiu comunității în care trăim.
Ne face o mare plăcere să fim partenerii echipei Brașov Heroes în cursa strângerii de fonduri pentru cauzele comunitare susținute.

Nagarro

Prezentă în 26 țări, printre care și în România (Brașov, București, Cluj, Craiova, Sibiu și Timișoara), Nagarro este o companie ce inovează industria IT la nivel global. Nucleul Nagarro este reprezentat de valori umane, sintetizate în CARING. Colaborarea noastră cu Fundația Brașov Heroes și participarea la cursa din Septembrie 2021 reprezintă pentru noi încă o modalitate de a ne implica într-un proiect umanitar cu, pentru și despre comunitatea locală.

NBHX Rolem

NBHX ROLEM este una dintre primele multinaționale din Brașov, fondată în anul 1994, compania produce și dezvoltă piese ornamentale pentru interioarele mașinilor de lux ale celor mai mari producători din industria automotive – Mercedes, BMW, Porsche, Audi, VW, Volvo, Jaguar Land Rover și Peugeot.
Compania a înțeles importanța implicării în comunitatea în care își desfășoară activitatea, astfel că investește cu fiecare an mai mult în acțiuni de CSR și își încurajează angajații să se implice în acțiuni de voluntariat, să participle la activități culturale și sportive.
Participarea la Brașov Heroes este deja tradiție pentru noi, așteptăm cu nerăbdare an de an acest eveniment.

Olympus

Olympus - Fabrica de Lapte Brașov, este cea mai mare și tehnologizată fabrică de procesare a lactatelor din S-E Europei. Misiunea noastră zilnică este de a produce lactate de calitate prin îmbinarea unui proces armonios în care natura, producția și oamenii sunt mereu pe primul plan.
Olympus folosește tehnologia pentru a crea produse sănătoase și pentru a respecta toate normele de siguranță pe care le impune domeniul în care activează. Cu respect față de mediu și pentru generațiile care urmează, Olympus aduce la raft produse lactate de calitate optimă.
Știm cât de importantă este comunitatea noastră, motiv pentru care suntem mândrii să fim parteneri în cadrul evenimentului Brașov Heroes ajutând la strângerea de fonduri pentru cauzele locale pe care le susține.

BCR

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe.
BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 19 centre de afaceri și 17 birouri mobile dedicate companiilor și 430 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproape 2.000 de echipamente, 14.500 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce.

Despre Școala de Bani
Școala de Bani BCR este cel mai amplu program de educație financiară din România. Îți oferim o platformă educațională plină de resurse practice și instrumente care te ajută să îți gestionezi mai eficient banii. Vei învăța să-ți organizezi veniturile mai bine și să-ți îndeplinești obiectivele financiare, pentru a avea o viață mai bună. Am creat Școala de Bani pentru a crește nivelul de nivelul de educație al românilor și a facilita accesul la informații utile, practice și actuale.

Ana Hotels

Situat chiar la baza pârtiilor de schi din Poiana Brașov, complexul hotelier Ana Hotels Poiana Brașov este unul dintre cele mai căutate și apreciate din zonă, oferind oaspeților săi, servicii superioare de cazare, Spa și organizări de evenimente. Înconjurat de pădure, vara este o destinație ideală pentru familiile care doresc să evadez la aer curat și răcoros de munte, relaxându-se în drumeții pe cărări de munte sau printr-o plimbare cu bicicletele, cei mici putându-se distra la Kids Club sau locul de joacă. Iarna, poziționarea lui chiar lângă pârtii, îl fac principala atracție în sezonul de iarnă pentru iubitorii sporturilor albe. Complexul hotelier Ana Hotels Poiana Brașov a intrat în portofoliul Ana Hotels în anul 1996 și include 3 hoteluri – Sport (4 stele), Bradul (4 stele), Poiana (3 stele), centrul Ana Spa cu piscină interioară și hot tub exterior, restaurantul și terasa Altitude.
Suntem onorați și bucuroși să ne implicăm în acest proiect minunat. Ne dorim ca aceste evenimente care aduc bucurie, satisfacție și un plus de sănătate pentru participanți, să încerce să mobilizeze cât mai mulți oameni în scopul de a ajuta comunitatea

The Pharmacy

The Pharmacy este și de această dată alături de Brașov Heroes, acțiune ce face parte din misiunea noastră de a lupta pentru un viitor mai bun, care se întinde pe mai bine de 9 ani. Și nu doar pe partea de marketing.
Și anul acesta dorim să sprijinim categoriile defavorizate de oameni pe care societatea în care trăim continuă să îi plaseze la coada priorităților sale.
Oferim rețete pentru campanii de reclame performante, însă credem și în rețete pentru o viață mai bună și mai echitabilă. Dorim să fim alături nu doar de partenerii noștri de business, ci și alături de cei pe lângă care trecem zilnic pe stradă pentru că, de fapt, nu vom putea fi alături de niciunii dintre ei cum se cuvine, dacă nu oferim aceleași șanse tuturor.
Ca susținători în cadrul acestui proiect, dorim ca tot mai multă lume să conștientizeze că există o mulțime de lucruri ce pot fi îmbunătățite în comunitatea de care aparține. Iar uneori prin gesturi extrem de simple. Și pentru că “We don’t just run online campaigns”, cum o spune mesajul nostru de pe tricouri, vom alerga alături de alți brașoveni care vor să fie parte din schimbare.

Libris

Povestea Libris a început în anul 1991. Suntem la a doua generație de librari, la fel de dedicați cărților ca în prima zi. În tot acest timp:
- Am înmânat și livrat peste 18.000.000 de cărți;
- Am bucurat 1.600.000 de cititori;
- Am făcut peste 5 miliarde de pași printre rafturile pline de cărți.

”Vatra” Libris este librăria Șt. O. Iosif din Brașov, a cărei misiune de a oferi iubitorilor de carte cele mai interesante, actuale și dorite volume este continuată în online începând cu 2009, prin Libris.ro.
Motivația din spatele implicării noastre în acest proiect constă în dorința de a contribui la dezvoltarea comunității brașovene. Considerăm că este important să sprijinim astfel de proiecte sociale pentru că doar împreună, cu fapte mici, dar constante, putem clădi lucruri mari și solide.
Este în natura umană să ne ajutăm unii pe ceilalți, astfel că implicarea socială este un drept, dar și o responsabilitate. Orice implicare în activități sociale trezește în ființa umană apartenența la comunitate, empatia și reprezintă o oportunitate de creștere și dezvoltare, făcând din lume un loc mai bun.
Cu drag de comunitatea brașoveană în care trăim, Libris Șt.O.Iosif susține Brașov Heroes!

NN România

NN este prima companie internațională de asigurări de viaţă care a intrat pe piaţa din România, în 1997, iar de 13 ani activează și pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe piețele de profil. Totodată, activitatea companiei pe plan local include și managementul investițiilor, iar NN s-a extins și pe piața asigurărilor de sănătate și, recent, pe piața asigurărilor generale, prin adăugarea în portofoliu a asigurărilor de locuințe. NN are aproape 2.000 de angajați și consultanți financiari și susţine peste 2,2 milioane de clienți de asigurări și pensii, un sfert din populația activă a României, să protejeze tot ceea ce contează cel mai mult pentru ei.

La Unghiuțe

La Unghiuțe este un salon de înfrumusețare format dintr-o echipă tânără care și-a dorit să se implice activ în evenimentele cu caracter social din comunitatea brașoveană. Responsabilitatea noastră în cadrul Brașov Heroes constă în sprijinirea activităților privind amenajarea traseelor și instalarea standurilor.

Romanian American Foundation

Romanian-American Foundation investește în programe strategice care să stimuleze persoane, grupuri și organizații să își asume responsabilitatea comună și să ia măsuri pentru a soluționa problemele comunității / societății. Aceste programe sunt gândite să mobilizeze resurse pentru a sprijini inițiative și acțiuni civice pe termen lung.
RAF lucrează în trei zone pe care le consideră de importanță strategică: economie rurală, tehnologie și inovație și implicare civică.
Strategia RAF pentru fundațiile comunitare este de a contribui la dezvoltarea și consolidarea acestor organizații, pentru ca ele să cultive lideri, să deblocheze resurse pentru dezvoltare și să înlesnească accesul la oportunități pentru cetățenii și afacerile din comunitățile pe care le deservesc.
În perioada 2009 -2020 Romanian-American Foundation a investit peste 10 Milioane USD în granturi acordate pentru proiecte din prioritatea implicare civică.

Fundația pentru Parteneriat

Fundaţia pentru Parteneriat sprijină îmbunătăţirea mediului și dezvoltarea comunităţilor din România, contribuind astfel la formarea unei societăţi durabile. Fundaţia dezvoltă si implementează o gamă largă de programe şi instrumente, care includ finanţările, asistenţa tehnică, instruirea precum şi programe operaţionale specifice având ca scop sprijinirea iniţiativelor de dezvoltare durabilă și de sprijinire a comunităţilor. Astfel, prin intermediul programelor de finanţare derulate de fundaţie, în ultimii 21 de ani au fost sprijinite, cu peste 80 de milioane de lei, peste 1.300 de proiecte de protejare a mediului și de dezvoltare comunitară derulate de ONG-uri.