Oniga Ioana

Obiectiv: 3000 lei Donații: 1669.7 lei

Proiect:

Centrul de științe Grow and Know - Crizbav

Servus! Sunt Ioana și sunt antreprenor și farmacist. În ultimii 5 ani am ales să îmi schimb direcția profesională, renunțând la activitatea din farmacie în favoarea construcției unei afaceri în domeniul divertismentului, din nevoia de a clădi ceva de la zero, unde să îmi pot da frâu liber imaginației.

În viața de zi cu zi creez provocări intelectuale, de atenție, logică și intuiție pentru distracția celor care au nevoie de o activitate smart fun în viața lor. Mai precis, mă ocup cu construcția și administrarea de escape rooms și cu organizarea de treasure hunts.

Am acceptat calitatea de ambasador al proiectului asociației Grow and Know pentru că mă bucură mult inițiativa lor și am o maximă apreciere pentru cei care se implică în mod activ în dezvoltarea și creșterea comunității.

Anul acesta, Grow and Know își propune înființarea a 5 centre de știință pentru cele două grădinițe din comuna Crizbav. Deja asociația are la activ înființarea unui astfel de centru în satul Slon din județul Prahova și își dorește să facă mai mult.

Inițiativa lor vine din lipsurile pe care le au grădinițele din zonele rurale, unde nu se găsesc materiale didactice și unde este necesară o mai bună instruire a personalului didactic. Copiii care provin din medii defavorizate trebuie ajutați acum când au nevoie, la vârsta la care sunt curioși și au cea mai mare deschidere pentru cunoaștere. Au nevoie să le fie stimulată creativitatea, încrederea în forțele proprii, pentru a deveni oamenii mari pe care ni-i dorim în societate.

Puțin câte puțin, putem contribui la finanțarea proiectului și am nevoie de ajutorul tău, să investim împreună în viitori oameni faini.
Susține și tu

Fundația Comunitară Brașov