Hlipcă-Radovici Alina

Obiectiv: 4000 lei Donații: 2593 lei

Proiect:

Centrul de științe Grow and Know - Crizbav

Sunt Alina Hlipcă-Radovici și vreau să transform povești de viață. Sunt strateg și marketer, sunt omul care pune structură, consecvență, claritate și emoție în companii.

Sunt femeie, fiică și soție, dar mai important de atât sunt un om pasionat de cunoaștere. Am pus preț mereu pe educație și am ales să investesc în primul rând în mine în detrimentul bunurilor, de aceea, cred cu tărie în ceea ce își propun acești oameni minunați de la Asociația Know and Grow pe care cu drag îi susțin.

În mediul rural, școlile și grădinițele nu beneficiază de materiale corespunzătoare, iar dacă personalul didactic nu are la îndemână în instruirea celor mici resursele necesare pentru a le stimula creativitatea și bucuria de a descoperi lucruri noi, învățarea devine mai dificilă. Proiectul de anul acesta presupune crearea a 5 Centre de studii Know and Grow în cele două unități de învățământ preșcolar din Comuna Crizbav. Acestea au menirea de a le pune la dispoziție celor mici posibilitatea de a-și dezvolta abilități precum: dezvoltarea gândirii logice, înțelegerea relațiilor dintre obiecte și fenomene sau familiarizarea și aplicarea cunoștințelor și deprinderilor matematice elementare sau a celor care privesc cunoașterea și înțelegerea lumii vii.

Miza mea este să strâng 4000 de lei și te invit să mă susții aici:...
Sprijinul tău va face o reală diferență în parcursul unor copii care au nevoie de el.

Te invit să investești în viețile lor și să îi sprijini să se dezvolte și să devină cine își doresc.
Susține și tu

Fundația Comunitară Brașov