ACASĂ CONTUL MEU

Alex Thierheimer

Asociația Bastonul Alb

Călătorie spre incluziune 2

Mă numesc Thierheimer Alexandru iar anul trecut am avut onoarea și bucuria de a sustine cauza celor de la Bastonul Alb în calitate de ambasador, iar această experiență m-a marcat profund.
Am fost impresionat de impactul pozitiv pe care sustinerea noastra a putut sa o aiba asupra vieților persoanelor cu deficiențe de vedere dar și de căldura și recunoștința cu care am fost întâmpinati.

Motivația mea principală pentru a reveni ca ambasador la Asociația Nevăzătorilor vine din dorința de a continua să ofer ajutor și sprijin celor care se confruntă cu provocări legate de deficiențele de vedere. Experiența de anul trecut mi-a arătat cât de important este să te implici în viața nevăzătorilor, să îi susții în activitățile lor zilnice și să le oferi resursele necesare pentru a avea o viață mai bună și mai independentă.

Participând la diverse activități și proiecte, am văzut direct cum fiecare gest de sprijin poate aduce un zâmbet și poate schimba în bine ziua cuiva. Am învățat cât de esențial este accesul la resurse, educație și suport pentru persoanele cu deficiențe de vedere, iar aceasta m-a determinat să îmi doresc să continui să fiu parte din această schimbare pozitivă.

De asemenea, am ales să mă implic pentru aceasta cauza deoarce apreciez valorile, misiunea lor dar si activitățile pe care le desfasoara - de la organizarea de evenimente educative, la facilitarea accesului la tehnologie și servicii specializate - activitati ce sunt esențiale pentru incluziunea socială a persoanelor cu deficiențe de vedere.

În încheiere, aș dori să adresez un apel tuturor celor care pot să se alăture acestei cauze. Implicarea voastră poate face o diferență semnificativă în viața persoanelor nevăzătoare. Puteți sprijini Asociația Nevăzătorilor prin donații financiare sau devenind alergători în cadrul evenimentelor de strângere de fonduri. Fiecare contribuție, oricât de mică, are un impact imens și ajută la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu deficiențe de vedere.
Vă încurajez să vă alăturați eforturilor noastre și să deveniți parte din această comunitate dedicată sprijinului și incluziunii.

Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro

FINANȚATOR PRINCIPAL "BUCURIA COMUNITĂȚII"

PARTENERI MEDIA