Alex Thierheimer

Ajungem Mari Brașov - Asociația Lindenfeld

ÎMPREUNĂ AJUNGEM MARI

Ți-ai imaginat vreodată viața fără sprijinul moral, financiar sau spiritual al părinților tăi? O viață fără nici un membru familial langa tine din frageda pruncie?

Probabil că nu, dar îți pot spune ca nu este deloc ușor și deloc normal, însă este o realitate pe care o trăiesc copiii din centrele de plasament. Este viața lor, pe care luptăm să o îmbunătățim.

În județul Brașov sunt 9 centre de plasament cu peste 200 de copii care se afla în această situație. Noi ne dorim să oferim acestor copii o speranță, un sprijin , o bucurie, o șansă la un viitor mai bun, iar pentru asta avem nevoie de implicarea ta!

Cu ajutorul tău putem sa le oferim experiențe frumoase, de neuitat, de care duc lipsă: consiliere, diverse cursuri (de pictură, de canto, etc), ateliere de creație, excursii în orașele din România, școala de șoferi, cursuri de calificare pentru integrare socială și altele.

Implică-te, susține cauza noastră și oferă-le acestor copii o șansă la o viață normală!

Eu sunt unul din voluntarii Ajungem Mari al Asociației Lindenfeld pentru centrul din Dacia (da, este în Brașov :) ) și împreună cu colegii mei de aici facem naveta saptamanal (140km) pentru că ne pasă, pentru că știm că e important pentru acești copii să fim constanți în viața lor, mai ales cand am creat niște conexiuni profunde. Activitățile cu ei sunt variate, ne bazăm pe învățare prin joc, încercăm să sădim în ei valori care să-i ajute pe tot parcursul vieții.

Poate vrei sa te implici și tu dar nu ai timp. Atunci poți participa cu o donație pe care o vom folosi pentru materiale educative, excursii și înscrieri la diverse cursuri.

Donează sau aleargă alături de noi pentru proiectul “ Împreună Ajungem Mari”!