ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaAlex Thierheimer


Asociația Bastonul Alb

Călătorie spre incluziune

Obiectiv: 5000 RON
Suma strânsă: 2000 RON
Susținători: 11

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Dragi prieteni,
Doresc să vă împărtășesc o poveste despre curajul și determinarea celor care trăiesc cu o deficiență vizuală și despre importanța sprijinului nostru în viața lor.


Imaginați-vă pentru o clipă cum ar fi să navigați prin lumea înconjurătoare fără să puteți vedea. Fiecare pas ar fi o provocare, fiecare interacțiune cu lumea ar necesita eforturi suplimentare și fiecare vis ar părea la fel de îndepărtat ca și cele mai îndepărtate stele. Aceasta este realitatea pe care o trăiesc milioane de oameni nevăzători în fiecare zi.


Însă, chiar și în fața acestor provocări, acești oameni remarcabili găsesc puterea de a merge mai departe și de a-și clădi o viață plină de realizări și bucurii. Ei învață să se bazeze pe celelalte simțuri, să-și dezvolte abilitățile de a citi prin Braille, să se orienteze în spațiu cu ajutorul bastonului alb și să aibă încredere în cunoștințele și abilitățile lor.


Cu toate acestea, este important să înțelegem că acești oameni nu pot face totul singuri. Ei au nevoie de sprijinul și solidaritatea noastră pentru a depăși obstacolele și a-și atinge potențialul maxim. Aici intră în scenă susținerea noastră în campaniile de strângere de fonduri destinate persoanelor nevăzătoare.
Fondurile strânse vor fi folosite pentru a face o diferență semnificativă în viața persoanelor nevăzătoare. Fiecare contribuție contează și fiecare gest de sprijin aduce lumina în întunericul lor. Împreună putem construi un viitor mai luminos și mai inclusiv pentru această comunitate valoroasă.


Așadar, vă îndemn să vă alăturați acestei cauze nobile și să susțineți campania de strângere de fonduri pentru persoanele nevăzătoare. Fiecare gest de generozitate și fiecare efort depus vor aduce schimbări reale și vor aduce zâmbete.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Support team
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE

SUSȚINĂTORI

FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails