ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaAlina Ariton


Asociația Care for Dogs

Spread love not stray dogs

Obiectiv: 10000 RON
Suma strânsă: 8554 RON
Susținători: 17

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


HAMsalut! Alina Ariton aici. O Zână de 43 de ani care a venit aici, pe pământ să învețe cum să-și trezească bagheta magică pentru a reactiva iubirea în inima oamenilor cu care intră în contact. DE CE atâta chin? Pentru că ea chiar își dorește să trăiască într-o lume mai bună. Știu ce faci acum! Zâmbești în colțul gurii și primul gând care îți trece prin cap este… ‘’Serios? Asta se crede la un concurs d’ ăla de MISS, unde toate spun că militează pentru pace în lume’’. Sincer? Dacă uităm să iubim, nu vom avea parte de bucuria păcii interioare și de pacea din exterior… ce să mai zic, vezi și tu ce se întâmplă în lume în prezent. Mda! Și la un concurs de miss oricum n-am cum să mai particip, că am trecut cu mult limita de vârstă și-mi cam place și ciocolata, deci nu acolo îmi voi face vocea auzită, ci la Brașov Heroes. Cu seriozitate și consecvență. De câțiva ani încoace. Și ceva fac ei bine. Și ei și ambasadorii cauzelor înscrise la ei, printre care și subsemnata, căci uite am ajuns #împreună la ediția cu numărul 10. De la o ediție la alta numărul participanților și a susținătorilor la cursa binelui este în continuă creștere. Sper să aud și de tine anul ăsta :)!

Revenind la oile noastre sau mai bine zis la cățeii noștri, pentru că DA și anul acesta voi fi ambasadorul cățeilor abandonați din adăpostul Care for Dogs… *Spread LOVE, not stray dogs!*
Fiecare viață contează și merită să luptăm #împreună pentru ea, fie că vorbim despre oameni sau animale.

CUM poți ajuta și TU?
- Povestește familiei, prietenilor, colegilor de la muncă, vecinilor că există un ONG - Care for dogs care respiră în fiecare zi pentru a salva viețile cățeilor abandonați și fac o treabă grozavă cu și din pasiune. Salvează zi și noapte sufletele abandonate de cei care au uitat ce înseamnă iubirea de sine și de viață.
- Aleargă alături de noi, în cursa binelui de la Brașov Heroes pe 3 septembrie. Ia-ți și copiii și cățeii, căci puterea exemplului funcționează de fiecare dată.
- Donează! Orice sumă contează. Nu te gândi că Tu nu ești milionar și că dacă vei dona 10, 50 sau 100 lei nu va face diferența. Îți spun un secret. Va FACE diferența. Și va salva vieți! Mai ții minte campania * Dă un leu pentru ateneu?*
- Fii și TU ambasadorul cățeilor de la Care for dogs. Pentru că abandonul din păcate crește și nu scade, pentru că oamenii adoptă prea puține animale abandonate și pentru că oamenii din comunitate nu se implică cât ar trebui în acest domeniu.

Anul acesta, eu îmi propun să strâng 10.000 lei, dar am nevoie de ajutorul tău. DA! Te simți mai împlinit când știi că ai pus și tu umărul la o cauză nobilă. Și ce poate fi mai nobil decât să lupți pentru ca viața să fie apreciată? TU să-mi spui! Ne vedem în online și-n offline la evenimentele organizate pentru cățeii de la Care for dogs! HAMmersi în avans.

Eu deja dau din coadă, căci știu sigur că voi aduna oameni la fel de faini ca și mine și anul acesta în cursa binelui, la Brașov Heroes. AMZAmbet.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Support team
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE

SUSȚINĂTORI

FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails