ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaAnastasia Morăruș-Dogaru


Asociația Bastonul Alb

Călătorie spre incluziune

Obiectiv: 1000 RON
Suma strânsă: 11602 RON
Susținători: 10

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Mă numesc Morăruș-Dogaru Anastasia, am 22 de ani și sunt studentă, în ultimul an, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea, Psihopedagogie Specială, în cadrul Universității Transilvania din Brașov.

Dintotdeauna am fost curioasă de modul în care persoanele nevăzătoare percep realitatea lumii înconjurătoare, cum simt și cum gândesc.

De asemenea, prin intermediul acestui proiect la care mi s-a propus să particip, am vrut să demonstrez cum oamenilor cu deficiențe de vedere, nu li se închid porțile spre lumină, ci cum aceștia își deschid o lume nouă, plină de lumină, înlăuntrul cel mai adânc al ființei lor, dovedindu-ne nouă, celor văzători, maeștrii spre noi orizonturi și noi moduri de învățare. În principal, modul de a învăța cum să simțim, deoarece ei se conectează mai puternic la celelalte simțuri, atât cele exterioare, cât și cele interioare.

Știu bine că o schimbare de proporții mari vine în timp, dar dacă toată societatea ar gândi astfel, și fiecare om în parte ar aștepta ca celălalt să facă primul pas, nu s-ar schimba niciodată nimic.

Vreau să închei această scurtă prezentare, lăsând un citat ce mă motivează să încep acest frumos parcurs în cadrul proiectului, dar și pentru persoanele nevăzătoare. Așa cum spunea filosoful Rumi că „Tu nu ești o picătură în ocean, ci ești întreg oceanul într-o picătură!” îndemn toți oamenii să gândească așa și să fie mai atenți și mai deschiși la nevoile persoanelor nevăzătoare, din societate.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Support team
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE

SUSȚINĂTORI

FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails