ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaCarmina Puia


Asociația Kastel

Copii Speciali – Nevoi Speciale

Obiectiv: 3000 RON
Suma strânsă: 3086 RON
Susținători: 19

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


De mic copil am avut atracție către animale părăsite, găsite, iar apoi pentru copiii din jur, lăsam orice activitate și săream să ii ajut: la lecții, la sport, la tot ceea ce simțeam că pot eu să reușesc în primul rând. Frica nu a făcut parte din vocabularul meu și niciodată nu am avut reacții mai emoționale ca și cele trăite atunci când în fața mea erau copii. Acest sentiment a rămas viu și în adolescență, iar la maturitate am avut curajul de a lucra cu copii speciali, cu forme diverse de dizabilitate; nimic nu mi-a părut greu, am făcut totul cu suflet și din suflet și cu intuiția de moment că sunt parte din evoluția și transformarea lor în mai bine.

Am conștientizat pe parcurs că și eu am evoluat pozitiv și am înțeles că fiecare dintre noi venim aici pe pământ cu scopuri clar definite. Calea mea este de a da încredere, de a mișca mecanisme ruginite și de a aduce bucurie și reușite în ochii lor, ochii copiilor speciali!

Mulțumesc pentru fericirea de a fi parte din voi, împreună, toți cei care credem în suflete bune și în reușita lor. Îmi doresc să fiu un ghid bun în tot ceea ce este această experiență și oportunitate Brașov Heroes și la final să putem spune „Start inaugurare” clase noi, clasă salină și clasă senzorială! Pentru Ei!

Motivația mea supremă este una: să surprind cu ochii și cu sufletul emoția și lacrimile copiilor atunci când văd universul nou adus de noi! Haideți să fim buni cum nu am fost vreodată!
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Support team
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE

SUSȚINĂTORI

FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails