Dark & Mentol

Caravana cu Medici - filiala Brașov

O secundă pentru viață

Obiectiv: 2000 RON

Noi suntem DJ Dark și DJ Mentol, și după cum v-ați putut da seama din nume, ne ocupăm cu ceea ce înseamnă transmiterea de emoții prin muzică. De azi, suntem hotărâți să facem cel mai bun mix împreună cu cei de la „Caravana cu medici” și să transmitem mai departe nu numai emoții vibrante, ci și educație și empatie pentru cel de lângă noi.

Recent, am fost introduși în ceea ce înseamnă cu adevărat acest proiect „Caravana cu medici” și ne-am dat seama că ceea ce ne-a făcut să ne deschidem brațele și să milităm pentru povestea lor este faptul că, prin meseriile alese de noi, ne dorim același lucru: să salvăm oamenii. Într-adevăr, modul prin care o facem este diferit, dar rezultatul final este același: faci omul să se simtă bine, să îî vindeci rănile, fie ele fizice, fie morale, sufletești. Ascultând povestea lor, ceea ce iubesc să facă, faptul că își doresc să dea mai departe din cunoștințele pentru care au muncit atâția ani să le stăpânească, ne-a făcut să credem că și noi îi putem ajuta. Majoritatea publicului nostru este tânăr, dornic de distracție, dornic de a-și face prieteni, de a se simți bine, astfel încât ne-am gândit că este ocazia perfectă să le arătăm și noi cât ne pasă de viitorul lor. Prin ceea ce facem, ne-am propus tot timpul, să ajutăm tinerii să se exprime, să fie dornici de a face lucruri noi și, nu în ultimul rând, să fie empatici, să relaționeze între ei, pentru că, după cum știm, muzica unește suflete.

De aceea, ne dorim să ducem acest proiect cât mai sus și să audă cât mai mulți oameni de el. Avem nevoie de viitor, iar viitorul stă fix în mâinile celor mici, pe care trebuie să ii ajutăm cu toții să se dezvolte cât mai prosper. Cei din „Caravana cu medici” au înțeles acest lucru și de la începutul organizației au luptat pentru ceea ce înseamnă binele aproapelui. Au învățat împreună, unii de la alții, s-au dezvoltat și acum doresc să predea ștafeta celor mai mici, pentru că după cum bine știm, copiii absorb informația cu o altă viteză, dar sunt și cei mai buni copiatori. Astfel, în noi stă să fim cel mai bun exemplu, pe care ei să îl urmeze.

Curând începe noua caravană, de data aceasta, tinerii rezidenți se adresează copiilor, se adresează educației, se adresează vieții, salvării acesteia. Începem cu pași mici, cursuri de prim ajutor, dar cine știe unde vom duce acest proiect?!