ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaRadu Florescu


Asociația Bastonul Alb

Călătorie spre incluziune

Obiectiv: 2000 RON
Suma strânsă: 845 RON
Susținători: 2

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Călătoria lui Radu alături de organizație a început atunci când a avut oportunitatea de a preda abilități IT persoanelor cu deficiențe de vedere, creând conexiuni puternice cu membrii și devenind un prieten de încredere.

Asociația Bastonului Alb strânge în prezent fonduri pentru o serie de proiecte impactante, care vor influența pozitiv viața persoanelor nevăzătoare în lunile următoare. Una dintre inițiativele lor notabile implică organizarea de activități captivante, precum evenimente de alergare, trasee și excursii, promovând incluziunea și oferind persoanelor cu deficiențe de vedere posibilitatea de a experimenta bucuria activităților fizice.

Radu aduce abilități și expertiză unică în rolul său de ambasador. În calitate de profesionist IT, el susține cu pasiune integrarea persoanelor nevăzătoare în lumea digitală. Una dintre povestirile remarcabile la care a contribuit este mentoratul unei persoane nevăzătoare în abilități IT, în special programare, care a reușit să atingă înălțimi impresionante ca Manager de Program la Microsoft. Angajamentul lui Radu față de responsabilitatea socială a întreprinderilor și dorința sa sinceră de a-i ajuta pe prietenii săi din Asociația Bastonului Alb să strângă fonduri fac din ambasadoriatul său o adevărată onoare.

Asociația Bastonului Alb se evidențiază printre alte ONG-uri care lucrează pentru o cauză similară prin concentrarea lor pe autonomizarea persoanelor nevăzătoare pentru a trăi o viață normală și împlinită. Prin diferitele lor inițiative, ei oferă resurse esențiale, sprijin și oportunități care promovează independența și incluziunea.
Implicarea lui Radu în Asociația Bastonului Alb nu doar că a transformat viața persoanelor nevăzătoare, ci a influențat profund și perspectiva sa proprie. Aceasta i-a deschis ochii către noi moduri de gândire și i-a crescut conștientizarea asupra provocărilor cu care se confruntă persoanele cu deficiențe de vedere.

Radu Florescu, un ambasador de înaltă calitate, încurajează potențialii donatori și susținători să se alăture lui în crearea unei diferențe.
Împreună, putem susține comunitatea nevăzătorilor, promovând o societate care adoptă incluziunea, egalitatea și emanciparea.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Support team
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE

SUSȚINĂTORI

FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails