ACASĂ APLICĂ CONTACT

CONCEPTUL EVENIMENTULUI

Brașov Heroes este un program de atragere de fonduri pentru 10-12 cauze selectate din comunitate.

Programul constă în 3 luni de fundraising și cursa cu obstacole a comunității unde brașovenii se întâlnesc, aleargă, donează şi, prin implicarea fiecărui #eroudebrasov strângem fonduri pentru cauzele participante.

Tu alegi cum să te implici: alergător într-una dintre curse, donator sau ambasador.

Important este că suntem #împreună pentru a susține #comunitatea la Brașov Heroes, cursa cu obstacole a comunității, ajunsă la ediția #8.

Anul acesta, pe 12 septembrie 2021, ne dăm întâlnire la Lacul Noua pentru o ediție post pandemie, de #reconectare.

Cum funcționează?

Pentru ziua evenimentului, am pregătit curse - experiențe pentru tine ca alergător-donator. Fie că decizi să alergi singur la cursă, cu colegii de birou în echipă la cursa lungă sau în familie la cursa scurtă necronometrată, distracția și starea de #bine sunt garantate. Indiferent ce ți se potrivește, noi te așteptăm la Lacul Noua pe 12 septembrie 2021, de la ora 9.00

Cursa ta se transformă în donație pentru cauza pe care dorești să o susții. În plus, îți poți chema prietenii să te încurajeze și dacă doresc să devină la rândul lor eroi-donatori, procesul este foarte simplu. Oricine poate să fie donator pentru oricât de multe cauze.

Aleargă, donează și susține o cauză a comunității!

Care sunt rezultatele Braşov Heroes?

În cele 7 ediţii Braşov Heroes am strâns fonduri şi am acordat finanţări în valoare de 593.807 de lei pentru 78 de proiecte locale din ariile: educaţie, cultură, mediu şi social. Cu aceste fonduri s-au desfășurat în Brașov programe de terapie pentru copii cu autism, opționale gratuite de educație de arhitectură, campanii de sterilizare a câinilor fără stăpân. Tineri ieșiți din centrul de plasament au învățat să facă față vieții de zi cu zi, copii proveniți din medii defavorizate au găsit un loc al lor pe care să-l numească "acasă", actori cu nasuri colorate au împrăştiat zâmbete și desene pe culoarele a două spitale din Braşov.

La ultima ediție, cea din 2020, proiectele finanțate au însemnat:
- organizarea de sesiuni de terapie și tabere pentru copiii cu afecțiuni din spectrul autismului cu obiectivul de a elimina barierele dintre copiii sănătoși și cei cu dizabilități,
- desfășurarea de tabere de educație cercetășească în care se pun bazele unui cod de conduită util în prevenție și situații de urgență pentru 160 de copii și tineri din comunitatea brașoveană,
- producerea de echipamente și obiecte tactile imprimate 3D dedicate nevăzătorilor și slab-văzătorilor, precum o hartă a centrului Brașovului,
- crearea a 4 camere de carantină pentru salvarea puilor de căței și de pisică, pentru a fi ținuți într-o zonă de triaj unde să își poată face imunitate după vaccinare și apoi să fie mutați în țarcuri de unde să fie adoptați,
- reducerea sentimentului de abandon prin sărbătorirea zilei de naștere într-un mod personalizat și unic pentru 30 de copii proveniți din centre de plasament,
- inaugurarea a 11 Centre de Științe, în 11 grupe de grădiniță pentru 201 preșcolari din 6 localități din județul Brașov: Crizbav, Cutuș, Holbav, Parau, Veneția de Sus și Veneția de Jos.

Mai multe detalii despre proiectele susţinute în ediţia trecută, deși ediție de pandemie, poţi citi pe pagina proiectelor finanțate anterior.

Îți mulțumim că ne-ai fost și în trecut alături!

Te așteptăm pe 12 septembrie, pentru #reconectare post pandemie.

Cum mă pot implica?

Tu alegi cum să te implici în cursa cu obstacole a comunității.

Avem mai multe variante pentru a deveni #eroudebrașov

#eroudebrașov alergător donator

#eroudebrașov donator de oriunde din lume

#eroudebrașov susținător donator la fata locului

#eroudebrașov ambasador al unei cauze

#eroudebrașov voluntar pe 12 septembrie 2021 pe traseu și la zona de start/finish

#eroudebrașov fotograf / videograf

#eroudebrașov voluntar în echipa de organizare iunie - septembrie

#eroudebrașov voluntar în echipa de comunicare

Hai și tu!

Împreună creăm BrasovHeroes#8, o ediție memorabilă.

BVH#8