Pentru că anul acesta avem un context atipic și pentru că noi nu renunțăm, ci alegem să ne adaptăm, nu ne distanțăm și emoțional, ci căutăm soluții de #conectare, Brașov Heroes Ediția 7 nu doar continuă, ci durează mai mult. Totul, pentru siguranța ta. Astfel încât TU alegi când, dar mai ales cum vei participa la #BVH7. Te invităm să participi la Săptămâna Comunității sau la Brașov Heroes Day.


Tu cum alegi să te implici?

Săptămâna comunității - 6-13 septembrie


Eroi de Brașov vă provocăm să vă organizati propriile mini-curse Brașov Heroes. Datorită vouă vom păstra viu spiritul cursei cu obstacole a comunității și vor prinde viață multe mini-evenimente în care voi, împreună cu familiile, prietenii, colegii, vecinii și cunoscuții veți depăși cel puțin un obstacol creat de voi sau identificat în mijlocul naturii sau al locurilor în care alegeți să fiți regizorii propriilor curse, punând la un loc ingrediente precum: implicarea și distracția, bucuria și conectarea.

Anunță-ne despre planul vostru înscriind mini cursa direct din contul tău. Alege un nume echipei tale de eroi și anunță-ne când și unde se întamplă cursa voastră Brașov Heroes.

Conectați-vă cu cei apropiați, fiți creativi și bucurați-vă împreună! Arătați-ne printr-un clip postat pe pagina de Facebook Braşov Heroes cum v-ați distrat, sărbătoriți cursa voastră și donați.

Împreună activăm comunitatea în multe nuclee în care voi, eroii vă îndepliniți misiunea: faceți bine și susțineți cauzele Brașov Heroes donând pe site pentru cauza pe care o alegeți.

Brașov Heroes Day - 13 septembrie între orele 05:00 - 22:00


Alege să alergi și să susții cauza Brașov Heroes în care crezi!

Ce îți propunem?

Să îți alegi traseul, ora de start și numărul de kilometri pe care vrei să îi parcurgi, având în inimă și în minte "de ce-ul" tău legat de proiectul pentru care alergi.

Ne vei anunța despre fapta ta eroică încărcând pe site, în contul tău de alergător, o poză cu tine și o poză cu kilometrii înregistrați în aplicația folosită de tine. Dă lumii de știre postând pe pagina de Facebook Braşov Heroes. Vom transforma împreună implicarea ta într-o donație pentru beneficiarii care au nevoie de o schimbare în mai bine în viața lor. Invită-ți prietenii să te susțină și să doneze pe site pentru cauza aleasă de tine.

Fii erou de Brașov!
VEZI CAUZELE ÎNSCRISE DONEAZĂ
Susține proiectul Eroi de poveste
Susține proiectul Aș vrea să-ți spun...
Susține proiectul S.O.S. - Educație pentru viață
Susține proiectul O zi specială
Susține proiectul From 1 to 6 ~ Feel the unseen ~
Susține proiectul Carantină de-am avea, vieți mai multe am salva!
Susține proiectul Centrul de științe Grow and  Know - Crizbav

Fundația Comunitară Brașov
 
Game World
Game World
 
ROLEM