Proiect: O zi specială

Organizația: ADDIP

Target: 10500 lei

A.D.D.I.P. este o asociație nonguvernamentală care a luat ființă în anul 2007. În decursul celor 13 ani, în care am activat în comunitatea brașoveană, am avut peste 300 de beneficiari ai serviciilor noastre, copii și adolescenți din centrele de plasament din județul Brașov. Scopul nostru este să punem bazele unui viitor diferit pentru copiii abandonați. Prin activitățile noastre susținem educația copiilor și adolescenților aflați în centrele de plasament prin proiecte de informare, ateliere creative, activități sociale, traininguri pentru dezvoltare personală, activități nonformale, finalitatea fiind formarea abilităților pentru o viață independentă și responsabilă. Asociația noastră, încă de la început, a pus accent pe marcarea zilei de naștere a copiilor cu care lucram. Sărbătoream zilele lor de naștere prin timpul petrecut cu ei și prin cadouri simbolice (cum ar fi o ciocolată sau o carte primită ca și donație).

Mai multe detalii ...

Fundația Comunitară Brașov