ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaAna Cozma


Asociația Educația Te Salvează

Previi astăzi pentru liniștea de mâine!

Obiectiv: 500 RON
Suma strânsă: 99 RON
Susținători: 1

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Deschiderea către educație și dezvoltare personală în societate este esențială. In cadrul METRO.digital punem accent si ne concentram pe aceste subiecte, fiind vitale pentru creșterea performanței, inovare și satisfacția angajaților. Totodata, prevenirea fenomenului de bullying promovează un mediu de lucru sănătos, respectuos și eficient, contribuind la imaginea pozitivă a companiei și la eficiența echipei. Consideram ca aceste elemente sunt definitorii si in viata celor mici deoarece o persoană educată are șansa să-și descopere potențialul și să-și îmbunătățească calitatea vieții prin înțelegerea mai profundă a lumii și a ei însăși.

Societatea se dezvoltă prin inovație și progres, iar educația stimulează gândirea creativă și capacitatea de a găsi soluții la problemele complexe. Prin contribuția ta la dezvoltarea tehnologică, științifică sau artistică, poți aduce schimbări pozitive în lume. Totodata, prevenirea bullyingului și promovarea unei culturi a respectului și colaborării sunt esențiale pentru crearea unui mediu plăcut și eficient. METRO.digital se axeaza pe promovarea unui climat organizational in care fiecare angajat se simte in siguranta si valorizat, descurajand orice forma de hartuire sau intimidare.

Din aceste motive, am ales cauza "Educatia te salveaza" deoarece defineste valorile companiei noastre, dar si modul de lucru pe care il construim. Consideram ca o cultură a învățării și respectului are un impact pozitiv asupra relațiilor dintre membrii echipelor noastre, dar si asupra relatiilor dintre oameni in general. Scopul nostru este de a forma un mediu in care toate persoanele se simt încurajate să împărtășească cunoștințe, să lucreze împreună și să se sprijine reciproc.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Support team
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE

SUSȚINĂTORI

FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails