ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaAnda Lupșan


ADDIP

Pe drumul meu!

Obiectiv: 10000 RON
Suma strânsă: 14985 RON
Susținători: 24

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Motivația mea
În calitate de designer de interior, care practic această meserie după ce am absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice - pentru că doar atunci mi-am descoperit talentul și pasiunea - nu pot să nu mă întreb cum ar fi fost parcursul meu profesional dacă urmam facultatea de arhitectură de interior.

În calitate de mamă, îmi doresc să fiu cât de atentă pot la calitățile și înclinațiile fiicelor mele, ca să le pot îndruma corect și sper eu, să-și descopere vocația.

Pentru că știu că munca pe care o prestăm zi de zi, poate determina nu doar calitatea și bucuria vieții noastre, ci și a celor din jur. Fiecare avem un rol pe acest Pământ. Fiecare suntem buni la ceva. Tragedia este când niște copii dezorientați sunt lăsați la voia întâmplării, nu sunt îndrumați, nu știu unde să caute și din păcate se pierd ulterior în munci mărunte și anoste, care nu numai că nu îi reprezintă, dar unde nu au nicio șansă să performeze sau să își găsească împlinirea.

Eu cred enorm în potențialul uman și am convingerea că fiecare dintre acești copii, dacă sunt îndrumați corect, își pot descoperi și atinge țelul în viață. Din păcate, ei nu au niște părinți grijulii alături, care să înțeleagă aceste lucruri și să le ofere suportul necesar. Însă putem face noi asta și este un gând și o emoție înălțătoare, să știi că poți contribui la schimbarea în bine a unor adolescenți, aflați la început de drum. Avem puterea să le schimbăm întreaga viață și sper ca lumea să înțeleagă cât de mult putem face, cu puțin, dacă contribuim în număr cât mai mare la susținerea acestei cauze.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Support team
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE

SUSȚINĂTORI

FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails